Ανήλικη γέννησε στην τουαλέτα του εργοστασίου που εργαζόταν...και μετά επέστρεψε στο πόστο της!

Δεν είχε πει σε κανέναν ότι είναι έγκυος

Ανήλικη γέννησε στην τουαλέτα του εργοστασίου που εργαζόταν...και μετά επέστρεψε στο πόστο της!
Ένα απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στην Κίνα, όταν μια 17χρονη έφερε στον κόσμο το παιδί της στην τουαλέτα του εργοστασίου, στο οποίο εργαζόταν και σαν να μη συνέβη τίποτα, το παράτησε και επέστρεψε στη δουλειά της!
Όπως ισχυρίστηκε η Ντίνγκ Ξιάοϊνγκ, ντρεπόταν να πει σε οποιονδήποτε ότι ήταν έγκυος, αφού και ο φίλος της την παράτησε, δίνοντάς της 100 ευρώ! Πανικόβλητη η Ντιγκ, η οποία φοβόταν μήπως χάσει τη δουλειά της, έτρεξε στο σπίτι της να αλλάξει ρούχα αμέσως μετά τη γέννα κι επέστρεψε αμέσως στο πόστο της.
Το μωρό ανακάλυψε μία φύλακας ασφαλείας, αφού άκουσε κλάματα μέσα στην τουαλέτα και έκπληκτη ενημέρωσε την αστυνομία. «Φοβόμουν να το πω στους γονείς μου γιατί ήξερα πως θα με μαλώσουν. Δεν το είπα σε κανέναν από τους συναδέλφους μου γιατί στην πραγματικότητα δεν έχω φίλους. Κανείς δεν νοιάζεται για μένα», δήλωσε η 17χρονη μητέρα, η οποία και συνελήφθη αργότερα.
Η Ντινγκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είναι σε καλή σωματική κατάσταση, αλλά χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Οι ειδικοί πρότειναν να της δώσουν χρόνο με το μωρό, για να αναπτύξουν τη μεταξύ τους σχέση. Οι γονείς της δήλωσαν πως αν τους είχε πει για την εγκυμοσύνη της, θα στέκονταν στο πλευρό της!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top