ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Κωφό αγοράκι 4 μηνών... ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μαμάς του!

Όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες του Ελάιντζα είναι κωφοί

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Κωφό αγοράκι 4 μηνών... ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μαμάς του!

​Ο Ελάιντζα Κουκ γεννήθηκε κωφός από το αριστερό του αυτί, ενώ μπορεί να ακούσει μόλις 75 ντεσιμπέλ από το δεξί. Το 4 μηνών αγοράκι από τη Μινεσότα των ΗΠΑ άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή της μητέρας του τον περασμένο μήνα, και η αντίδρασή του καταγράφηκε σε βίντεο!

Το μωράκι, το οποίο έχει στο αυτί του ακουστικό βαρηκοΐ��ς, αρχικά παραξενεύεται με τη φωνή που ακούει, αμέσως μετά, όμως, φαίνεται καθαρά πως ανταποκρίνεται στο άκουσμα και χαμογελάει προκαλώντας απίστευτη συγκίνηση στη μαμά του!

«Την πρώτη φορά που τον είδα να ανοιγοκλείνει τα μάτια του, είχα πάρα πολλά συναισθήματα. Προσπαθούσα πολύ για να μην κλάψω. Δεν ήθελα να με δει να κλαίω. Προσπαθούσα να συγκρατηθώ και απλά να του μιλήσω», δήλωσε η συγκινημένη μητέρα.

Από τότε, ο Ελάιντζα βγάζει ήχους, χαμογελάει και ανταποκρίνεται όλο και περισσότερο στους ήχους που κάνει η οικογένειά του.

Οι γονείς του, Αχάβα και Τζέισον Κουκ, ανησυχούσαν ότι το μωρό τους θα γεννηθεί κωφό, αφού όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες του Ελάιντζα είναι κωφοί. Έτσι οι γιατροί του έκαναν τεστ ακοής 12 ώρες μετά τη γέννησή του. Δυστυχώς, σε αυτό το τεστ, όπως και στα επόμενα τρία που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το μωρό είναι κωφό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top