Ξεκίνησε την εκστρατεία της η Χίλαρι Κλίντον με το "Σκούμπι"

Πρώτος σταθμός η Αϊόβα

Ξεκίνησε την εκστρατεία της η Χίλαρι Κλίντον με το "Σκούμπι"

Αποφασισμένη να μην κάνει τα λάθη που την οδήγησαν στο ναυάγιο του 2007, η 67χρονη Χίλαρι Κλίντον ξεκίνησε από το 'Βατερλό" της , την πολιτεία της Αϊόβα, την προεκλογική της εκστρατεία με στόχο το χρίσμα των δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ταξιδεύοντας με ειδικά τροποποιημένο όχημα που το βάφτισε "Σκούμπι", συνομίλησε με κατοίκους και φοιτητές, τάχθηκε υπέρ της φορολογικής διαφάνειας και κατήγγειλε το μισθολογικό χάσμα.

Η Κλίντον είπε ότι θέλει η νεογέννητη εγγονή της όπως και όλα τα παιδιά να έχουν κάθε ευκαιρία.

Το προεκλογικό της βίντεο πάντως κρίθηκε ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών από τη ρωσική τηλεόραση, επειδή για ελάχιστα δευτερόλεπτα εμφανίζονται δύο ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ανάμεσα σε πολλά άλλα πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν την αμερικανική κοινωνία.

Τα ρωσικά κανάλια θέλουν να αποφύγουν το πρόστιμο που επιβάλει νόμος ο οποίος υιοθετήθηκε το 2013 και απαγορεύει την προπαγάνδα για μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις ενώπιον ανηλίκων.

Στο Λευκό Οίκο, όπου φιλοδοξεί να μπει ως πρώτη γυναίκα -πρόεδρος η Χίλαρι Κλίντον, ο Μπαράκ Ομπάμα χόρεψε με τη βασίλισσα της σόουλ Αρίθα Φράνκλιν, σε εκδήλωση αφιερωμένη στη γκόσπελ μουσική που συνέβαλε στη διαμόρφωση της Αμερικής, όπως είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top