ΦΩΤΟ: Αυτιστικός 4χρονος που δεν μιλάει κατάφερε να σώσει τους γονείς του από διαρροή υγραερίου

Θα μπορούσε να γίνει έκρηξη

ΦΩΤΟ: Αυτιστικός 4χρονος που δεν μιλάει κατάφερε να σώσει τους γονείς του από διαρροή υγραερίου

​Ο πιτσιρικάς που βλέπετε στη φωτογραφία ονομάζεται Τέιλορ και είναι ένας μικρός… ήρωας, από τη Μεγάλη Βρετανία!

Ο αυτιστικός 4χρονος, ο οποίος δεν μπορεί να μιλήσει, κατάλαβε τα ξημερώματα της Παρασκευής ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην κουζίνα του σπιτιού του!

Αμέσως πήγε στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του και προσπάθησε να τους ξυπνήσει με κραυγές. Όταν ο Λη Μύατ και η Ρεμπέκα Κόγκαν ξύπνησαν προσπά��ησαν να τον ηρεμήσουν και να τον βάλουν πάλι για ύπνο.

PAY-Rebecca-Coogan-aged-31-and-her-partner-Lee-Myatt.jpg
Ωστόσο το παιδί συνέχισε να είναι ανήσυχο και άρχισε να δείχνει τις σκάλες. Για καλή τύχη όλων τους, ο πατέρας του αποφάσισε να το ακούσει και πήγε κάτω, στην κουζίνα!

Όταν έφτασε εκεί μύρισε υγραέριο και κατάλαβε ότι υπάρχει διαρροή. Αμέσως, κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες του είπαν να ανοίξει τα παράθυρα, να κατεβάσει το ρεύμα και να απομακρυνθεί από το σπίτι, μέχρι να πάει κάποιος υπεύθυνος! Τελικά, όλα πήγαν καλά και η ζημιά αποκαταστάθηκε.

Πάντως, όπως λένε οι γονείς του μικρού ήρωα, αν εκείνος δεν το είχε καταλάβει τότε το πιο πιθανό είναι να είχε γίνει έκρηξη! Οι ίδιοι δηλώνουν περήφανοι για το παιδί τους, ενώ από εδώ και πέρα θα τον «ακούν» περισσότερο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top