ΔΕΙΤΕ: Το πρωί στέλεχος τράπεζας και το βράδυ… πόρνη! (ΦΩΤΟ)

Της άρεσε να μεταμορφώνεται σε… αφέντρα!

ΔΕΙΤΕ: Το πρωί στέλεχος τράπεζας και το βράδυ… πόρνη! (ΦΩΤΟ)

​Μια ιστορία τραπεζικής απάτης... η οποία είναι κάπως πιο «πικάντικη», έγινε γνωστή στην Ολλανδία!

Κι όταν λέμε πιο «πικάντικη» το εννοούμε… καθώς πρόκειται για ένα στέλεχος τράπεζας, που το βράδυ γινόταν… πόρνη πολυτελείας! Συγκεκριμένα, πρόκειται για στέλεχος της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας «De Nedelrlandsche Bank» που απολύθηκε μετά την αποκάλυψη πως ζούσε διπλή ζωή.

Screen-Shot-2015-04-13-at-3.30.06-PM.jpg

Τα τελευταία έξι χρόνια, η Κοντσίτα Βαν Ντερ Γουλ, πραγματοποιούσε τις σεξουαλικές φαντασιώσειw διαφόρων αντρών για… 450 ευρώ την ώρα! Μάλιστα, υποστήριζε στην αγγελία της πως όσο πιο «kinky» ήταν οι πελάτες, τόσο το καλύτερο, μιας και της άρεσε να… μεταμορφώνεται σε «αφέντρα»!

Το πραγματικό όνομα του τραπεζικού στελέχους δεν έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο στο site που διατηρούσε για τη βραδινή δουλειά της έχει φωτογραφίες για περίεργα γούστα και γερά βίτσια!!!

Conchita-van-der-Waal.jpg
«Έχω διεθνή καριέρα στα χρηματοοικονομικά. Συναντήσεις, όμορφα κοστούμια, δαντελωτά καλσόν, ζαρτιέρες, γόβες στιλέτο. Μακάρι να ήξεραν οι συνεργάτες μου πως τα βράδια απολαμβάνω το χόμπι μου ως πόρνη...», γράφει ενώ λέει πως το αγαπημένο της «πράγμα» είναι το «πρόστυχο σεξ με άγριους και άτακτους άντρες που δεν γνωρίζω».

Conchita-van-der-Waal1.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διωχθεί για φοροδιαφυγή, αφού δεν δήλωνε το ΦΠΑ του «χόμπι» της στην εφορία, μιας και η πορνεία στην Ολλανδία είναι νόμιμη.

279639A500000578-0-image-a-1_1429086954798.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top