ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ εμφάνιση για φέτος έκανε η Πρώτη Κυρία της Βόρειας Κορέας

ΔΕΙΤΕ φώτο από την σύζυγο του Κιμ Γιονγκ Ουν

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ εμφάνιση για φέτος έκανε η Πρώτη Κυρία της Βόρειας Κορέας

​Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε για φέτος η Πρώτη Κυρία της Βόρειας Κορέας, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 103α γενέθλια του ιδρυτικού ηγέτη της χώρας Κιμ Ιλ Σουνγκ, όπως αναφέρουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

uioltuioutioiu.jpg
Η Ρι Σολ Τζου Σύ εμφανίστηκε χαμογελαστή και καθισμένη δίπλα στον σύζυγό της Κιμ Γιονγκ Ουν στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο στάδιο Kιμ Ιλ Σουνγκ την περασμένη Δευτέρα και απαθανα��ίστηκε να φορά βέρα στο αριστερό της χέρι.

ghjtyghjh.jpg
Στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα το ζευγάρι απεικονίζεται να πλαισιώνεται από κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης καθώς κάθεται στο βάθρο απ' όπου παρακολούθησε τον αγώνα, που έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων.

untitled.jpg
Η Νότια Κορέα προς τιμήν του χαρακτηρίζει την ημέρα των γενεθλίων του ως «Η ήμερα του ήλιου», πρόκειται για τη διήμερη εθνική αργία όπου λαμβάνουν χώρα καλλιτεχνικές παραστάσεις, εκθέσεις και αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και προσκυνήματα στη γενέτειρα του εκλιπόντος, την Pyongyang.

Η τελευταία εμφάνιση της Ρι, που είναι πρώην μέλος της κρατικής ορχήστρας, έγινε την τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2014, όταν παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της σε τελετή προς τιμήν του πατέρα του ηγέτη της βόρειας Κορέας, για να τιμήσουν την τρίτη επέτειο του θανάτου του Kιμ Γιονγκ Ιλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top