Οι τζιχαντιστές απειλούν με νέα 11η Σεπτεμβρίου–«Θα κάψουμε την Αμερική»

«Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια για οποιονδήποτε Αμερικανό στον πλανήτη»

Οι τζιχαντιστές απειλούν με νέα 11η Σεπτεμβρίου–«Θα κάψουμε την Αμερική»

​Ένα νέο προκλητικό βίντεο στο οποίο το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες με νέα 11η Σεπτεμβρίου έδωσαν στην κυκλοφορία οι τζιχαντιστές.

«Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια για οποιονδήποτε Αμερικανό στον πλανήτη», ακούγεται στο προπαγανδιστικό βίντεο.

Στο 11 λεπτών βίντεο, με τίτλο «We Will Burn America» (Θα κάψουμε την Αμερική), καλούνται οι υποστηρικτές της οργάνωσης να επιτεθούν στην Αμερική στο έδαφός της, ενώ όπως ισχυρίζονται «η αίσθηση ασφάλειας που έχουν οι πολίτες είναι μια οφθαλμαπάτη».

2781087900000578-0-image-a-4_1428889426783.jpg
«Με τη θέληση του Αλλάχ, ο φόβος θα σκορπιστεί και πάλι σύντομα ανάμεσά τους», αναφέρουν και επισημαίνουν μάλιστα, πως οι ομάδες των τζιχαντιστών γίνονται ακόμα πιο δυνατές και έχουν περισσότερα μέσα στη διάθεσή τους, από τις επιθέσεις που έκανε η Αλ Κάιντα το 2001.

Στο βίντεο που ανέβηκε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #WeWillBurnUSAgain, οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους αναφέρονται ως «μουτζαχεντίν».

Σε αυτό παρουσιάζονται σκηνές από τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους, καθώς και μερικές από τις βάρβαρες εκτελέσεις τους με αποκεφαλισμούς, αλλά και εικόνες από την εκπαίδευσή τους.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες πριν, το Ισλαμικό Κράτος είχε δημοσιοποιήσει βίντεο, το οποίο έδειχνε τον Τζιχάντι Τζον να σκοτώνει τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top