«Ο πατέρας μου με βίαζε από όταν ήμουν επτά ετών. Μου έλεγε ότι το έκανε επειδή με αγαπούσε»

«Ήμουν περισσότερο σαν σύζυγός του παρά κόρη του»

«Ο πατέρας μου με βίαζε από όταν ήμουν επτά ετών. Μου έλεγε ότι το έκανε επειδή με αγαπούσε»

​Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε η 39χρονη Μάντυ Γκρίνγουντ από τη Βρετανία, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

CFDA84ED2B9F4E308595A5FA8BFFE9CE.jpg
Ο 61χρονος πλέον Κέιθ Γουαιτγορθ βίαζε την κόρη του, από τότε που εκείνη ήταν μόλις επτά ετών. Ένα βράδυ μπήκε στο δωμάτιό της και την ξύπνησε. Άρχισε να την αγγίζει παντού και να την χαϊδεύει… Τότε την βίασε για πρώτη φόρα, ύστερα αυτό έγινε η καθημερινότητα της!

dave.jpg
«Έκλαιγα κάθε βράδυ στο μαξιλάρι μου. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν, ένιωθα τόσο μόνη και θλιμμένη. Δεν είμασταν καθόλου κοντά η μαμά μου κι εγώ. Μερικές φορές με πήγαινε στο πάρκο. Έμοιαζε με μια ωραία βόλτα αλλά κι εκεί με κακοποιούσε. Το κάνω μόνο επειδή σε αγαπώ, μου έλεγε. Στο παιδικό μυαλό μου ένιωθα πιο πολύ σαν σύζυγός του παρά σαν κόρη του».

Στα 15 της έμεινε έγκυος από το τότε αγόρι της. Αυτό ήταν �� ευκαιρία της, για να φύγει από το σπίτι, βάζοντας τέλος σε όλο αυτό που βίωνε! Τέσσερα χρόνια αργότερα θα αποκτούσε το δεύτερο παιδί της, ένα αγοράκι.

mand5.jpg
«Για μένα το σεξ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ήταν κάτι βρώμικο και δυσάρεστο. Ήθελα να κάνω παιδιά γιατί είχα ανάγκη να κάνω τη δική μου οικογένεια. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσα ένα κύμα αγάπης και ευτυχίας που δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά. Έφυγα από το σπίτι και ήμουν αποφασισμένη να είμαι καλή μαμά. Αυτός ήταν ο στόχος μου στη ζωή».

Εκείνη κουβαλούσε μέσα της το ανατριχιαστικό μυστικό της, για περισσότερα από 20 χρόνια. Μίλησε για το μαρτύριο που ζούσε όλον αυτόν τον καιρό στον άντρα της, Ντέιβ, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν 20 χρονών.

mand3.jpg
«Ο πατέρας μου μού έλεγε πως το έκανε μόνο επειδή με αγαπούσε. Ήμουν περισσότερο σαν σύζυγός του παρά κόρη του».

mandy.jpg
Έτσι, πριν από δύο χρόνια, η νεαρή γυναίκα βρήκε το κουράγιο να πάει στην αστυνομία. Τον Φεβρουάριο του 2013, ο πατέρας της που είχε διαπράξει σωρεία σεξουαλικών κακοποιήσεων σε βάρος τριών παιδιών, οδηγήθηκε στη φυλακή. Κρίθηκε ένοχος για 23 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων βιασμού παιδιού και απόπειρας βιασμού και καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκισης.

«Τώρα που βρίσκεται στη φυλακή, το αίσθημα της ελευθερίας και της ανακούφισης είναι απίστευτο, δεν θα μπορέσει να ξανακάνει κακό σε άλλο παιδί».

keith.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top