H απόλυτη χλιδή στον γάμο του γιου του Σουλτάνου του Μπρουνέι -ΒΙΝΤΕΟ

Διαμάντια, ρουμπίνια ... και πολύτιμοι λίθοι παντού!

H απόλυτη χλιδή στον γάμο του γιου του Σουλτάνου του Μπρουνέι -ΒΙΝΤΕΟ

Χλιδή που κόβει την ανάσα και πλούτος ήταν τα χαρακτηριστικά του παραμυθένιου γάμου του γιου του Σουλτάνου του Μπρουνέι.

Χρυσαφί φορεσιές, κεντημένα διαμάντια στο νυφικό, περιδέραιο από ρουμπίνια, σμαράγδια στο μέγεθος των αυγών, ανθοδέσμη με διαμαντένια λουλούδια και διαμαντένια τιάρα με 6 σμαράγδια σε σχήμα σταγόνας ήταν μερικά μόνο στοιχεία που συνέθεταν το εντυπωσιακό σκηνικό αυτού του γάμου.

277B44DE00000578-3036612-The_happy_couple_The_bride_clutches_a_bouquet_of_crystal_flowers-a-39_1428917040074.jpg
Ο γιος του σουλτάνου του Μπρουνέι, Αμπντούλ Μαλίκ, νυμφεύτηκε την 22χρονη πλέον γυναίκα του, σε μια τελετή αντάξια του πλούτου του πατέρα του.

Ο γάμος ήταν φαντασμαγορικός και πραγματοποιήθηκε στο παλάτι με τα 1.788 δωμάτια. Μάλιστα, τις εντυπώσεις έκλεψαν μέχρι και τα γοβάκια της νύφης, τα οποία ήταν χρυσά και γεμάτα από πολύτιμους λίθους.

royalwedding.jpg
Κατά τη δεύτερη εμφάνιση της, η 22χρονη κοπέλα επέλεξε ένα αντίστοιχο με το νυφικό, μωβ φόρεμα, το οποίο είχε κεντηθεί και εκείνο με πολύτιμους λίθους, ενώ αυτή τη φορά το στέμμα και το περιδέραιο είχε ρουμπίνια.

Ο Μαλίκ είναι το μικρότερο παιδί του σουλτάνου του Μπρουνέι και είναι δεύτερος στη σειρά για να διαδεχθεί τον πατέρα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top