Συγκινεί η εκστρατεία κατά της κακοποίησης των γυναικών:Γράφουν μηνύματα στα εσώρουχά τους!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

​Συγκινεί η ιδέα του Ιταλού ακτιβιστή και καλλιτέχνη AleXsandro Palombo, ο οποίος σκέφτηκε ένα πρωτότυπο τρόπο για να κάνει τις γυναίκες να εκφράσουν τις σκέψεις τους για την γυναικεία κακοποίηση.

«Τι είδους άντρας είσαι εσύ;» είναι το όνομα της εκστρατείας και ο AleXsandro Palombo ζητάει από τις γυναίκες να γράψουν το μήνυμά τους σε εσώρουχα και να το μοιραστούν στα κοινωνικά δίκτυα.

palom.jpg
Στην καμπάνια που κυκλοφορεί με το hashtag #briefmessage και στην οποία η ανταπόκριση ήταν γρήγορη, οι γυναίκες σε κάποιες περιπτώσεις κρατούν ψηλά τα εσώρουχα με τα δικά τους μηνύματα κοιτώντας απευθείας στον φακό, ενώ σε άλλες κρύβονται πίσω από αυτά.

pal5_0.jpg

pal_1.jpg
«Η βία κατά των γυναικών είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να λυθεί μόνο με την πολιτιστική και κοινωνική εκπαίδευση. Οι άνδρες πρέπει να επαναστατήσουν ενάντια στην επίδειξη ανδρισμού και να πολεμήσουν ενάντια στη βία κατά των γυναικών. Πρέπει να το κάνουμε διαρκώς και ασταμάτητα», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

pal1_0.jpg

pal6_0.jpg
Οι γυναίκες δεν ήταν όμως οι μόνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιταλού καλλιτέχνη. Πολλοί ήταν και οι άντρες που ανάρτησαν φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα, στις οποίες κρατούσαν τα εσώρουχα τους ζωγραφισμένα με τα δικά τους μηνύματα, όπως «οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα».

pal2_1.jpg
pal3_1.jpg
pal4_2.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top