Συγκλονιστικό: Την έφαγαν τα ίδια της τα σκυλιά-Φρικιαστικό το θέαμα

«Είναι ο,τι χειρότερο έχω δει στην ζωή μου» ανέφερε μια φίλη της άτυχης γυναίκας

Συγκλονιστικό: Την έφαγαν τα ίδια της τα σκυλιά-Φρικιαστικό το θέαμα

​Ανατριχίλα προκαλεί μια είδηση που έρχεται από το Hamphsire της Βρετανίας, όπου μια γυναίκα έγινε… τροφή για τα ίδια της τα σκυλιά!

Για την 61χρονη Νόελ Μπέινχαμ ο λόγος, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι της κατέρρευσε είτε από κάποιο εγκεφαλικό, είτε από υπερ��ολική δόση χαπιών συνδυασμένων με αλκοόλ, καθώς η είχε διπολική διαταραχή και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

2774212100000578-0-image-m-23_1428747928065.jpg
Όπως αναφέρουν οι Αρχές, αρχικά τα δυο σκυλιά της (ένα Τζακ Ράσελ και ένα Στάφορντσαϊρ Μπουλ Τεριέ) προσπάθησαν να την «ξυπνήσουν». Στη συνέχεια όμως, άρχισαν να την τρώνε!

Το διαμελισμένο της σώμα ανακαλύφθηκε από μια φίλη της η οποία χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού χωρίς να της απαντήσει κανείς. Πίσω από την πόρτα όμως, άκουγε τα δυο σκυλιά να πηδάνε πάνω και να γαυγίζουν. Τελικά κατάφερε να μπει στο σπίτι από μια ξεκλείδωτη είσοδο, με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπη με το τραγικό θέαμα.

Noelle-Baynham.jpg
«Ήταν ο,τι πιο τρομακτικό έχω δει στην ζωή μου. Δεν κατάφερα να την κοιτάξω για πολύ, και έτρεξα αμέσως να καλέσω το ασθενοφόρο» είπε η φίλη της 61χρονης πρώην κοσμηματοπώλη.

Να σημειώσουμε πάντως, πως οι ιατροδικαστές δεν μπορούν να καταλάβουν ποια ήταν η ακριβής αιτία θανάτου της, καθώς τα ζωτικά της όργανα φαγώθηκαν από τα ίδια της τα σκυλιά, τα οποία σύμφωνα με την «Daily Mail» στάλθηκαν για ευθανασία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top