Κτηνωδία: 9χρονη έμεινε έγκυος αφότου βιάστηκε από τουλάχιστον δέκα Τζιχαντιστές

Κινδυνεύει να πεθάνει κατά την γέννα λόγω του νεαρού της ηλικίας της

Κτηνωδία: 9χρονη έμεινε έγκυος αφότου βιάστηκε από τουλάχιστον δέκα Τζιχαντιστές

​Δεν χωρά ανθρώπινος νους την φρίκη που έζησε ένα 9χρονο κορίτσι, το οποίο έμεινε έγκυος αφότου βιάστηκε από τουλάχιστον δέκα Τζιχαντιστές!

Islamic-State.jpg
Το ακόμα πιο σοκαριστικό στην όλη υπόθεση, είναι πως η μικρούλα κινδυνεύει να πεθάνει κατά την διάρκεια της γέννας, λόγω του νεαρού της ηλικίας της, με την καισαρική τομή να κρίνεται… άκρως επικίνδυνη.

MAIN-Yazidi-girls-kidnapped-by-Islamic-State.jpg
Όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία και εκπρόσωποι φιλανθρωπικών οργανώσεων, μετά από αυτή την εμπειρία η μικρή είναι «νοητικά και σωματικά τραυματισμένη».

v-1_5.jpg
Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στην Γερμανία ώστε να λάβει ιατρική περίθαλψη.

v-2_4.jpg
Να σημειώσουμε πως το κοριτσάκι ήταν ανάμεσα στις δεκάδες γυναίκες και παιδιά που αφέθηκαν ελεύθερα την περασμένη εβδομάδα μετά από ένα χρόνο αιχμαλωσίας από τους Τζιχαντιστές, και ανήκει στους περίπου 40.000 Yazidis, μια μειονοτική ομάδα που κατοικεί κατά κύριο λόγο στην κουρδική περιοχή του Ιράκ – η οποία δέχθηκε επίθεση στην πλαγιά ενός βουνού, τον Αύγουστο του 2014.

v-3_2.jpg
Εκατοντάδες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης και ο αριθμός των κοριτσιώ�� που εξακολουθούν να κρατούνται από εξτρεμιστές μαχητές ανέρχεται σε 4.000.
v-5_4.jpg
v-6_1.jpg








Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top