Τραγωδία σε εμπορικό κέντρο: 6χρονη έπαιζε με τις κυλιόμενες σκάλες, έπεσε και ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ!

Ξέφυγε για λίγο από την προσοχή της μαμάς της

Τραγωδία σε εμπορικό κέντρο: 6χρονη έπαιζε με τις κυλιόμενες σκάλες, έπεσε και ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ!

​Ένα κοριτσάκι 6 χρόνων έχασε τη ζωή του σε εμπορικό κέντρο της Μαλαισίας, όταν ξέφυγε για λίγο από την προσοχή της μητέρας του κι έπεσε από ύψος 5 ορόφων την ώρα που έπαιζε με τις κυλιόμενες σκάλες.

Η βόλτα έμελλε να καταλήξει σε τραγωδία, όταν η μικρή Σοφία Νουρχαγιάντα πήγε να παίξει με τις κυλιόμενες σκάλες του εμπορικού κέντρου στην πόλη Κενάνγκα, όπου είχε πάει με τη μητέρα της για ψώνια.

Ο πατέρας της τηλεφώνησε κάποια στιγμή στη γυναίκα του και άρχισαν να τσακώνονται. Ήταν τότε που η 6χρονη ξέφυγε από την προσοχή της μαμάς της.

«Είχα πάρει τη σύζυγό μου στο κινητό και την ρώτησα που ήταν. Μου είπε ότι είχε πάει τα παιδιά για ψώνια με έναν φίλο. Τη ρώτησα γιατί δεν μου το είπε και τη ρώτησα που ήταν ώστε να πάω να την πάρω. Μου είπε όμως ότι θα γυρνούσαν με λεωφορείο» περιέγραψε ο πατέρας της άτυχης μικρής, Μούσα, στο Malaysia Star και πρόσθεσε:

«Μιλούσαμε ακόμα όταν άκουσα αναταραχή και κόπηκε η γραμμή. Λίγα λεπτά αργότερα με πήρε και μου είπε πως η Σοφία ήταν νεκρή. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Στο βίντεο βλέπετε τις ανατριχιαστικές εικόνες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, οι οποίες δείχνουν ακριβώς τη στιγμή που η μικρή πιάστηκε από τις σκάλες και έπεσε στο κενό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top