Πυροσβέστες κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση με ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ σε εκπαιδευόμενο συνάδελφό τους!

Τους βιντεοσκόπησε μία συνάδελφός τους με το κινητό της

Πυροσβέστες κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση με ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ σε εκπαιδευόμενο συνάδελφό τους!

​Με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης ενάντια σε ασκούμενο συνάδελφο τους, θα έρθουν αντιμέτωποι πέντε πυροσβέστες. Οι άνδρες φέρονται να προσπάθησαν να κακοποιήσουν τον εκ��αιδευόμενο συνάδελφό τους, αρχικά με σκουπόξυλο και στη συνέχεια με λουκάνικα, μέσα σε πυροσβεστικό σταθμό του Τέξας.

Το περιστατικό βιντεοσκόπησε στο κινητό της η συνάδελφός τους, Μπρίτανι Πάρτεν, η οποία θα έρθει και αυτή αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη για τη βιντεοσκόπηση του συμβάντος.

Ο 28χρονος Άλεκ Μίλερ, ο 26χρονος Κέιθ Γουϊσακόβσκι, ο 30χρονος Κασέι Στάφορντ, ο 19χρονος Πρέστον Πέιροτ και ο 19χρονος Μπλέικ Τούκερ, είναι οι πυροσβέστες που συνελήφθησαν την Δευτέρα.

Στο βίντεο οι πυροσβέστες απαθανατίζονται να φωνάζουν και να γελάνε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι πυροσβέστες κρατούσαν τον ασκούμενο, σε έναν καναπέ λυγισμένο προς τα κάτω, στη συνέχεια του έβγαλαν τα ρούχα.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής, Ρίκι Μπόιντ να επισημαίνει ότι η μονάδα εθελοντών πυροσβεστών δεν συνδέεται με την πυροσβεστική. Ωστόσο, ο ίδιος χαρακτήρισε τις συλλήψεις ντροπιαστικές για το σώμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top