ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 17χρονη είναι αλλεργική στο νερό και τον ιδρώτα!

Η ζωή της είναι κόλαση

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 17χρονη είναι αλλεργική στο νερό και τον ιδρώτα!

​Όταν η 17χρονη Αλεξάντρα Άλεν από τη Γιούτα, ήταν μικρό κορίτσι ήθελε να γίνει βιολόγος της θάλασσας και να ζει σε ιστιοφόρο. Γρήγορα όμως διαπιστώθηκε ότι είναι αλλεργική στο νερό και έτσι συνειδητοποίησε απότομα πως το όνειρό της δεν θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα.

Η Αλεξάντρα, διαγνώστηκε με υδατογενή κνίδωση.

Σε ηλικία 12 ετών, είχε την πρώτη σοβαρή εκδήλωση αλλεργίας στο νερό, όταν, ευρισκόμενη σε διακοπές, θέλησε να κάνει μπάνιο σε πισίνα. Η συνέχεια ήταν τραγική. Διακομίσθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία, εξανθήματα που προκαλούσαν απίστευτα έντονο κνησμό και κρίση άσθματος.

Η 17χρονη Αλεξάντρα Άλεν, από τη Γιούτα, είναι τόσο αλλεργική στο νερό, που ακόμα και ο ίδιος ο ιδρώτας της, της προκαλεί εξαιρετικά επίπονα εξανθήματα.

HT_alexandra_allen_02_jef_150406_4x3_992.jpg
Όταν ήταν 15 χρονών, η νεαρή, έπεσε πάνω σε μια ιστοσελίδα, στην οποία γινόταν διαδικτυακή συζήτηση, γύρω από την υδατογενή κνίδωση. Τότε ανέφερε όσα διάβασε στο δερματολόγο της, και κατέληξαν στο γεγονός πως αυτή είναι η πάθηση από την οποία πάσχει.

Εξαιτίας αυτής της πάθησης, τα καθημερινά ντους, πρέπει να είναι κρύα και πολύ σύντομα ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος ερεθισμού στο δέρμα της.

Πλέον η Αλεξάντρα, αποφεύγει το νερό όσο περισσότερο μπορεί γιατί «δεν αξίζει πια. Είναι και ψυχικά δύσκολο και σωματικά επίπονο. Δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου να το περνάει αυτό».

Το πιο άσχημο της όλης πάθησης, είναι πως με το γήρας, τα συμπτώματα επιδεινώνονται προκαλώντας αλλεργικό σοκ, όλο και πιο επικίνδυνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top