Ζαν - Μαρί Λεπέν σε Μαρίν: Με πρόδωσες!

Πατέρας εναντίον κόρης

Ζαν - Μαρί Λεπέν σε Μαρίν: Με πρόδωσες!

​Έτοιμος να διεκδικήσει την εκλογή του στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας δηλώνει ο Ζαν Μαρί Λεπέν ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου και πατέρας της σημερινής αρχηγού Μαρίν Λεπέν.

Ο ίδιος προχώρησε ωστόσο σε μια σκληρή δήλωση κατά της κόρης του λέγοντας ότι τον πρόδωσε καθώς επέκρινε τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και μάλιστα είχε καταδικαστεί για υποκίνηση φυλετικού μίσους.

Οι δηλώσεις του αυτές, στις οποίες προχώρησε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε σε ακροδεξιά εφημερίδα, ενδέχεται να φέρουν σε αμηχανία τη Μαρίν ��επέν καθώς εκείνη επιχειρεί να διευρύνει το μέτωπο κατά της μετανάστευσης, εν όψει μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητάς της για τις προεδρικές εκλογές του 2017 στη Γαλλία.

Η ενδοοικογενειακή σύγκρουση ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο 86χρονος υπερασπίστηκε τις δηλώσεις του για τους θαλάμους αερίων τους οποίους είχε χαρακτηρίσει "λεπτομέρεια της ιστορίας".
Απαντώντας σε ερώτηση για το πως αισθάνεται που η κόρη του και στελέχη του κόμματος καταδίκασαν τις δηλώσεις του ο Λεπέν είπε στην ακροδεξιά εφημερίδα "Rivarol": "Προδίδεσαι μόνο από τους δικούς σου ανθρώπους".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top