Δείτε καρέ- καρέ την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ διάσωση ενός 11χρονου που αγνοούνταν για τέσσερις μέρες

Είχε χαθεί στο συγκεκριμένο σημείο

​Στο φως της δημοσιότητας έδωσαν οι Αρχές της Αυστραλίας ένα βίντεο από τον εντοπισμό ενός 11χρονου αυτιστικού σε θαμνώδεις εκτάσεις βορειοανατολικά της Μελβούρνης.

Το παιδί είχε χαθεί λίγο πιο μακριά από το συγκεκριμένο σημείο, πριν τέσσερες μέρες… Οι έρευνες μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης ήταν άκαρπες, μιας και σύμφωνα με τους άνδρες της αστυνομίας το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα δύσβατο, κάτι που έκανε τον εντοπισμό του ανηλίκου ακόμη πιο δύσκολο.

Το ελικόπτερο πετούσε όλες αυτές τις μέρες πάνω από την περιοχή χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μέχρι που η κάμερα κατέγραψε μια σκιά. Τότε ένας από τους άνδρες που έπαιρναν μέρος στις έρευνες, έκανε ζουμ και είδε τον Λουκ Σάμπρουκ να είναι πεσμένος ανάμεσα στους θάμνους.

Εκείνος, όπως βλέπετε, είναι φανερά ταλαιπωρημένος, αφυδατωμένος και μοιάζει να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Τότε, ένας διασώστης κατέβηκε στην πλαγιά και τον πήρε, βάζοντας τέλος στην περιπέτεια του.

«Είδα απλά κάτι με την άκρη του ματιού μου και ζήτησα να γυρίσουν το ελικόπτερο για να μπορέσουμε να δούμε καλύτερα. Όταν πήγαμε πιο κοντά, είδαμε τον 11χρονο. Κανείς από το πλήρωμα δεν είναι γονιός και για αυτό όλοι μας μπορούσαμε μόνο να φανταστούμε τι περνούσαν οι γονείς του. Είναι τεράστια ανταμοιβή για τις προσπάθειες όλων μας», είπε ένας από τους διασώστες.