ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: Κοπέλα επιχειρεί να φιλήσει αγνώστους στο στόμα- ΔΕΙΤΕ πως αντιδρούν!

Στο τέλος... ένας απ' αυτούς ενδίδει!

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: Κοπέλα επιχειρεί να φιλήσει αγνώστους στο στόμα- ΔΕΙΤΕ πως αντιδρούν!

​Ένα κωμικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, το οποίο δείχνει μια νεαρή κοπέλα να αιφνιδιάζει ανυποψίαστους περαστικούς στον πιο πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό της Νέας Υόρκης και να επιχειρεί να τους φιλήσει στο στόμα!

Η νεαρή κωμικός Φάρα Μπρουκ αποφάσισε να κάνει το εν λόγω πείραμα, για να δώσει απάντηση στο ερώτημα ποια είναι η αντίδραση της πλειοψηφίας, όταν έρχεται αντιμέτωπη με ένα τέτοιο απρόσμενο περιστατικό.

«Θα φιλήσουμε μερικούς ανθρώπους στον Grand Central. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τις φάω», λέει η Φάρα στον φακό λίγο πριν ξεκινήσει το πείραμά της. Στο βίντεο με τίτλο «Kiss Me NYC», η Φάρα πλησιάζει τους περαστικούς ζητώντας τους δήθεν πληροφορίες. Περιμένει την κατάλληλη στιγμή και στη συνέχεια σκύβει προς το μέρος τους και προσπαθεί να τους φιλήσει.

Οι περισσότεροι αντιδρούν ενστικτωδώς και την σπρώχνουν εμφανώς σαστισμένοι, για να την απομακρύνουν. Μάλιστα στους στόχους της βρίσκεται και μία γυναίκα, η οποία την σταματά αμέσως όταν αντιλαμβάνεται τι πάει να κάνει.

Η Φάρα, όμως, απτόητη, συνεχίζει τις προσπάθειές της, μέχρι που κάποιος –ο οποίος είναι και ο τελευταίος της στόχος- ανταποκρίνεται. Μετά από μια αρχική έκπληξη, τελικά ενδίδει και οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top