Σύγχρονη ηρωίδα: Της ακρωτηρίασαν το πόδι μετά από μαραθώνιο και κατάφερε να ξανατρέξει

Η συγκλονιστική ιστορία της Ρεμπέκα Γκρέγκορυ που έκανε το όνειρο της πραγματικότητα

Σύγχρονη ηρωίδα: Της ακρωτηρίασαν το πόδι μετά από μαραθώνιο και κατάφερε να ξανατρέξει

​Η ιστορία της Ρεμπέκα Γκρεκορυ είναι από αυτές που όταν τις διαβάζεις, σου προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα.

Η νεαρή γυναίκα που βλέπετε στις φωτογραφίες και είναι μητέρα ενός παιδιού, «έχασε» το ένα της πόδι, στον μαραθώνιο της Βοστόνης μετά από τρομοκρατικό χτύπημα.

δφγηξκλ.jpg
Τον Απρίλιο του 2013, ο Ντόχαρ Τσαρνάεβ πραγματοποίησε μαζί με τον αδελφό του βομβιστική επίθεση στον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 260!

εδ.jpg
Τότε, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη Ρεμπέκα, ωστόσο ακρωτηρίασαν το πόδι της, το οποίο αντικατέστησαν με τεχνητό μέλος. Ενδεικτικό είναι πως για να σωθεί χρειάστηκαν… 17 χειρουργικές επεμβάσεις.

γηξκλοπ.jpg
Δυο χρόνια μετά, εκείνη χαμογελάει και πάλι… Κατάφερε να αφήσει πίσω της, τις μαύρες μέρες και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα! Τι έκανε; Έτρεξε και πάλι, τερματίζοντας πανηγυρικά στο Μαραθώνιο της UNESCO στην Βόρεια Ιταλία.

ιοπ.jpg
Μάλιστα, απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές της και τις μοιράστηκε με τους φίλους της στο διαδίκτυο γράφοντας πόσο όμορφα ένιωσε μετά από τόσο καιρό, σημειώνοντας ότι μπορεί να «έχασε» ένα πόδι, ωστόσο απέκτησε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, από ποτέ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top