Γιαγιά έκανε ρόφημα με κακάο που είχε λήξει εδώ και 25 χρόνια- Δηλητηριάστηκαν κατά λάθος!

Το είχε στο ντουλάπι της από τη δεκαετία του '80

Γιαγιά έκανε ρόφημα με κακάο που είχε λήξει εδώ και 25 χρόνια- Δηλητηριάστηκαν κατά λάθος!

​Μια ζεστή σοκολάτα που έφτιαξε μια Ιταλίδα γιαγιά, έστειλε μια ολόκληρη οικογένεια στο νοσοκομείο! Ο λόγος; Το κακάο που χρησιμοποίησε είχε λήξει πριν από 25 χρόνια!

Η 77χρονη Ροζέτα βρήκε τα φακελάκια καταχωνιασμένα σε ένα ντουλάπι στην κουζίνα του σπιτιού της και έφτιαξε το ζεστό ρόφημα για να το π��οσφέρει στα δύο εγγόνια της και το φίλο τους, ηλικίας από 9 έως 12 ετών.

Italy-ambulance.jpg
Μάλιστα, από το ίδιο ρόφημα ήπιαν και εκείνη, καθώς και ο σύζυγός της και ο γιος της! Ο σύζυγός της ήταν ο πρώτος που ένιωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με διάρροια. Αργότερα και η ίδια και τα τρία παιδιά παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και νοσηλεύτηκαν. Μάλιστα, το ένα από τα παιδιά χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο επί τρεις εβδομάδες!

Οι υποψίες γρήγορα στράφηκαν στη σοκολάτα και όταν η Ροζέτα ήταν σε θέση να επιστρέψει σπίτι της, ανακάλυψε το γιατί: είχε αγοράσει τα φακελάκια τη δεκαετία του ’80 και η ημερομηνία λήξης τους ήταν 5 Ιουνίου 1990, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα «Il Giornale di Vicenza»!

Ο εισαγγελέας εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλλει μήνυση εναντίον της απρόσεκτης γιαγιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top