Βίντεο με τα τελευταία λεπτά πριν τη συντριβή φαίνεται να βρέθηκε στις Άλπεις

Το Paris Match και η Bild έχουν το ντοκουμέντο στα χέρια τους

​Βίντεο από κινητό τηλέφωνο φαίνεται να βρήκαν τα συνεργεία που βρίσκονται στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους της Germanwings, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν το Paris Match και η Bild.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως "μίλησε" η κάρτα μνήμης κινητού που βρέθηκε κατεστραμμένο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η αυθεντικότητά του είναι εξασφαλισμένη και πως έχει διάρκεια μερικών δευτερολέπτων καθώς και πως δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτός που κάνει τη λήψη είναι καθισμένος ή όρθιος.

Όπως επίσης σημειώνουν, οι σκηνές ήταν χαοτικές και είναι σχεδόν αδύνατον να διακρίνει κανείς καθαρά τα πρόσωπα. Ακούγονται όμως καθαρά τα ουρλιαχτά των επιβατών ενώ αναφέρεται πως η φράση "Θεέ μου" ακούγεται σε διάφορες γλώσσες.

Πάντως η γερμανική εφημερίδα σημειώνει πως το βίντεο είναι τραβηγμένο από το πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Εκτός από τους πανικόβλητους επιβάτες στο βίντεο ακούγεται τουλάχιστον τρεις φορές ένας δυνατός θόρυβος που προέρχεται από χτύπημα με βαρύ μεταλλικό αντικείμενο, που μάλλον είναι το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, προσπαθώντας να παραβιάσει την κλειδωμένη πόρτα του πιλοτηρίου.

Σύμφωνα με το Paris Match ακούγονται και οι συναγερμοί του αεροπ��άνου ενώ προς το τέλος, μετά από ένα δυνατό τράνταγμα ακούγονται πιο δυνατά ουρλιαχτά και μετά τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top