ΤΡΙΑ νέα μοντέλα i-phone έρχονται το Φθινόπωρο!

Σταματημό δεν έχει η Apple!

ΤΡΙΑ νέα μοντέλα i-phone έρχονται το Φθινόπωρο!
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία νέα μοντέλα i-phone θα κυκλοφορήσει η εταιρία Apple το ερχόμενο Φθινόπωρο του 2015, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Ταϊβανέζικη εφημερίδα Digitimes, επικαλούμενη εσωτερικές πληροφορίες από πηγές τις οποίες ωστόσο δεν κατονομάζει.
Κατά την προσφιλή της τακτική και με βάση τις παρουσιάσεις προηγούμενων ετών, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τις ανανεωμένες βερσιόν των δημοφιλών της μοντέλων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, με την προσθήκη του γράμματος S, περί τα τέλη του Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.
Έτσι, τα νέα μοντέλα iPhone 6S και 6S Plus, θα περιέχουν τον ανανεωμένο επεξεργαστή A9 και νέες οθόνες τεχνολογίας LTPS που θα κατασκευάσουν οι LG, Japan Display και Sharp, ενώ εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και τρίτη πιο προσιτή βερσιόν, το iPhone 6C, που θα έχει οθόνη 4 ιντσών και τον παλαιότερο επεξεργαστή Α8.
Όλα τα νέα μοντέλα, θα είναι εξοπλισμένα με Gorilla Glass και ενδεχομένως με ανανεωμένη κάμερα με τριπλούς αισθητήρες που θα απεικονίζει με μεγάλη ακρίβεια τα χρώματα σε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ την κατασκευή τους θα αναλάβουν η Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) και η Pegatron.
Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει σάλο στα social media, με τους gadget maniacs να περιμένουν πως και πως τα νεότερα!
Δείτε στη παρακάτω φωτογραφία μια σύγκριση όλων των μοντέλων των δύο τελευταίων γενεών iPhone:
ρυξτρυξρτξτυξ.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top