Γερμανική σατιρική εκπομπή παρομοιάζει την Ελλάδα με… ταβέρνα! –ΒΙΝΤΕΟ

Τα οικονομικά της έχει αναλάβει… η τρόικα

Γερμαν��κή σατιρική εκπομπή παρομοιάζει την Ελλάδα με… ταβέρνα! –ΒΙΝΤΕΟ

Κύριο θέμα της σατιρικής εκπομπής Die Anstalt (To Ινστιτούτο), η οποία μεταδίδεται από το γερμανικό κανάλι ZDF είναι η Ελλάδα!

Μάλιστα, στην εκπομπή που θα προβληθεί αύριο αλλά κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, η χώρα μας παρομοιάζεται με ταβέρνα, τα οικονομικά της οποίας έχει αναλάβει η τρόικα!

Συγκεκριμένα, τρεις άνδρες με μαύρα κοστούμια και χαρτοφύλακες κάθονται σε ένα τραπεζάκι της ταβέρνας και συζητούν με τον ιδιοκτήτη της τι πρέπει να κάνει για να ανασυνταχθεί οικονομικά. Έτσι παρουσιάζονται οι απαιτήσεις της τρόικα από τις ελληνικές κυβερνήσεις, τα πέντε τελευταία χρόνια. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής γίνεται λόγος μάλιστα και για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή είναι σύμμαχος της χώρας και δεν διστάζει να περάσει το μήνυμα ότι δεν είναι μόνο οι Έλληνες, οι οποίοι πρέπει να πληρώσουν τα χρέη τους αλλά και οι Γερμανοί.

Παρών στην εκπομπή είναι και ο επιζών από το Δίστομο, Αργύρης Σφουντούρης, του οποίου τους γονείς και τους συγγενείς, έχουν εκτελέσει οι Γερμανοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top