Ο πιλότος- δολοφόνος έψαχνε στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας και ιστοσελίδες με γκέι πορνό

Η μητέρα του φέρεται να ομολόγησε πως γνώριζε ότι ο γιος της είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Ο πιλότος- δολοφόνος έψαχνε στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας και ιστοσελίδες με γκέι πορνό

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την αεροπορική τραγωδία, που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ξένα μέσα ο συγκυβερνήτης, Αντρέας Λούμπιτζ, ο οποίος έριξε το αεροπλάνο, έψαχνε στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας, ενώ επισκεπτόταν ιστοσελίδες με γκέι πορνό. Οι πληροφορίες, υποστηρίζουν ότι προέρχονται από πηγή, η οποία έχει εξετάσει τον υπολογιστή του, που οι Αρχές έχουν στα χέρια τους, μετά από έρευνα στο σπίτι του.

«Έχουμε μία ομάδα που διενεργεί έρευνα στον υπολογιστή και αυτόν της συντρόφου του, γιατί η πληροφορία που έχουμε είναι ότι έψαχνε την σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου, με επισκέψεις σε, μεταξύ άλλων, ιστοσελίδες με γκέι πορνό, θέματα αυτοκτονιών και σεξουαλικές διαστροφές», φέρεται να είπε η πηγή.

Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η μητέρα του κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, λύγισε και παραδέχτηκε ότι ήξερε πως ο γιος της αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο δεν τον είχε ικανό να κάνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top