Στο σκοτάδι η Lufthansa: Τώρα μαθαίνουμε για τα προβλήματα του Λούμπιτζ!

Για «τέλεια καταιγίδα» στο μυαλό του 28χρονου πιλότου κάνουν λόγο τα γερμανικά ΜΜΕ

Στο σκοτάδι η Lufthansa: Τώρα μαθαίνουμε για τα προβλήματα του Λούμπιτζ!

Στο απόλύτο σκοτάδι βρισκόταν η Lufthansa, μητρική εταιρεία της Germanwings, όσον αφορά την ψυχική και σωματική κατάσταση του Αντρέας Λούμπιτζ.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας, υπήρχε άγνοια για τα ψυχικά και σωματικά προβλήματα του 28χρονου πιλότου!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Λούμπιτζ εκτός των άλλων αντιμετώπιζε και προβλήματα με την όρασή του, τα οποία ωστόσο κρατούσε κρυφά προκειμένου να συνεχίσει να πιλοτάρει! Ειδικότερα, επρόκειτο για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, η οποία είναι ιάσιμη αλλά αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμα προβλήματα στην όραση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντρέας Λούμπιτζ είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική αφού υπέφερε από ένα «σοβαρό καταθλιπτικό επεισόδιο», ενώ σύμφωνα με τη γενική εισαγγελία του Ντίσελντορφ είχε αποκρύψει ότι είχε αναρρωτική άδεια την ημέρα που πέταξε με το Airbus 320 για να το ρίξει στις πλαγιές των Άλπεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «τέλεια καταιγίδα» στο μυαλό του 28χρονου αυτόχειρα, προσθέτοντας ότι πέρα όλων αυτών ο Λούμπιτζ είχε και το «βάρος» του χωρισμού από την κοπέλα του που φέρεται να είναι έγκυος...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top