Βρέθηκε η σορός του Λούμπιτζ- Ο πατέρας του δήλωσε πως κουβαλάει το βάρος της τραγωδίας

Ο πιλότος του μοιραίου Airbus 320 τυφλωνόταν

Βρέθηκε η σορός του Λούμπιτζ- Ο πατέρας του δήλωσε πως κουβαλάει το βάρος της τραγωδίας

​Η σορός του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus A 320 της εταιρείας Germanwings, φέρεται να βρέθηκε διαμελισμένη, το βράδυ του Σαββάτου, στον τόπο της τραγωδίας, στις γαλλικές Άλπεις. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η σορός του Αντρέα Λούμπιτζ ταυτοποιήθηκε και με τη μέθοδο του DNA.

Κι όλα αυτά την στιγμή, που έγινε γνωστό ότι εκείνος όχι μόνο αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αλλά τυφλωνόταν κιόλας. Παράλληλα, για πρώτη φορά μετά τη μοιραία Τρίτη, έσπασε την σιωπή του ο πατέρας του πιλότου- δολοφόνου, ο οποίος ανακρίνεται από τις Αρχές.

Ο πατέρας του φαίνεται πως είναι συντετριμμένος, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το δικό του παιδί προκάλεσε το θάνατο 149 ανθρώπων. Μαζί του μίλησε ο δήμαρχος της πόλης του Prads- Haute- Bléone, που βρίσκεται κοντά στον τόπο της τραγωδίας, Μπερνάρ Μπαρτολίνι.

Εκείνος, υποστήριξε ότι ο πατέρας του 28χρονου του είπε πως «κουβαλάει στους ώμους του το βάρος της τραγωδίας». Μάλιστα, υποστήριξε ότι αντίκρυσε έναν «πληγωμένο άντρα, ο οποίος μέσα στον πόνο του για τον χαμό του γιου του δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έκανε αυτό που έκανε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top