Νέα αποκάλυψη: Από μικρός πετούσε πάνω από το σημείο της συντριβής ο Λούμπιτζ!

Εμφανίζεται εθισμένος με τις Άλπεις – Τι λένε φίλοι του

Νέα αποκάλυψη: Από μικρός πετούσε πάνω από το σημείο της συντριβής ο Λούμπιτζ!

Νεότερες αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή και τον χαρακτήρα του Αντρέας Λούμπιτζ, του αυτόχειρα πιλότου του Airbus 320 που παρέσυρε στο θάνατο άλλες 149 ζωές στις γαλλικές Άλπεις, έρχονται στο φως.

Ο Αντρέας Λούμπιτζ -σύμφωνα με φίλους του- είχε πάθος και εθισμό με τις Άλπεις, πάνω από τις οποίες πιλόταρε από μικρή ηλικία αρχικά αερόστατα και εν συνεχεία ανεμόπτερα!

«Από παιδί πιλόταρε αερόστατα στην περιοχή που έριξε το αεροσκάφος, ήταν άριστος γνώστης της γύρω περιοχής. Έχει πετάξει στην περιοχή μαζί με την ανιψιά μου με την οποία ήταν πολύ καλοί φίλοι από την εφηβική του ηλικία» αποκαλύπτει φίλος του από τη λέσχη ανεμόπτερων LSC Westerwald της γερμανικής πόλης Μονταμπάρ.

Σύμφωνα με άλλο φίλο του από τη λέσχη, που δηλώνει σοκαρισμένος, ο Λούμπιτζ «είχε οικοδομήσει όλη του την ζωή στο να γίνει πιλότος, ήταν όνειρο ζωής για εκείνον».

Στον Λούμπιτζ αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της λέσχης, Κλάους Ράντκε, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο αυτόχειρας πιλότος «έμαθε να πετά μέσα σε ένα διθέσιο λευκό ανεμόπτερο ASK-21 και στη συνέχεια απέκτησε την άδεια πιλότου».

kh.jpg
Μάλιστα, δήλωσε ότι τον είχε συναντήσει μόλις το περασμένο φθινόπωρο όταν ο Λούμπιτζ είχε πάει στη λέσχη για να ανανεώσει την άδειά πτήσης ανεμόπτερου: «Φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος με την καριέρα του. Δεν υπήρχε τίποτα που ενδεχομένως να έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά».

Παρών σε αυτή την επίσκεψη του Λούμπιτζ στη λέσχη ήταν και ο Πίτερ Ρούεκερ, εκ των παλαιοτέρων μελών, που δήλωσε ότι τον θυμάται να είναι πολύ χαρούμενος: «Έχω μείνει άφωνος. Δεν έχω εξήγηση για αυτό που έγινε. Γνωρίζοντας τον Αντρέας, αυτό που έγινε είναι ασύλληπτο για εμένα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top