ΦΡΙΚΗ: 39χρονος κατηγορείται ότι βίασε και άφησε έγκυο 10χρονο κορίτσι!

Το θύμα αναμένεται να γεννήσει μέχρι το τέλος Μαΐου

ΦΡΙΚΗ: 39χρονος κατηγορείται ότι βίασε και άφησε έγκυο 10χρονο κορίτσι!

​Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού ενός 10χρονου κοριτσιού στο Μιλγουόκι, το οποίο μάλιστα φέρεται να έμεινε και έγκυος από τον 39χρονο βιαστή της. Ο 39χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την αποτρόπαια αυτή πράξη, ονομάζεται Ντάρικ Γκάιντερ και σε περίπτωση που καταδικαστεί, θα έρθει αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 60 ετών.

guider1.jpg
Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη φιλοξενούταν σε σπίτι συγγενών της, τον Ιούνιο του 2014, όταν και δέχτηκε την πρώτη αρρωστημένη σεξουαλική επίθεση από τον 39χρονο.

Εκείνο το βράδυ έβλεπε τηλεόραση ξαπλωμένη στο κρεβάτι σ’ ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, όταν ο κατηγορούμενος, φιλικό πρόσωπο των συγγενών της, μπήκε στο δωμάτιο και της είπε «έτσι βγάζεις χρήματα».

147916-af585dba-d344-11e4-b8b1-878b53faa05b.jpg
Το 10χρονο κορίτσι προσπάθησε να φωνάξει αλλά ο κατηγορούμενος της έκλεισε το στόμα με το χέρι του.

Υπήρξαν όμως κι άλλες φορές που ο 39χρονος της επιτέθηκε και την βίασε. Μάλιστα, η 10χρονη προσπάθησε να πει στους συγγενείς ότι ο 39χρονος την πλησίαζε ερωτικά αλλά κανείς δεν την πίστεψε.

Την εγκυμοσύνη της παρατήρησε άλλος συγγενής, ο οποίος έκανε και την καταγγελία. Το κορίτσι αναμένεται να γεννήσει μέχρι το τέλος Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top