Είδηση βόμβα: Ο 28χρονος πιλότος είχε νοσηλευτεί σε κλινική με φοβίες- "Άκουγε" φωνές

Κατά την εκπαίδευσή τον είχαν κρίνει ακατάλληλο προς πτήση

Είδηση βόμβα: Ο 28χρονος πιλότος είχε νοσηλευτεί σε κλινική με φοβίες- "Άκουγε" φωνές

​Σαν βόμβα έρχεται η είδηση από την εφημερίδα Bild, ότι βρέθηκε στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Γερμανίας, ο φάκελος του 28χρονου πιλότου Αντρέας Λούμπιτζ που έριξε το αεροπλάνο της Germanwings.

808793_bild2.jpg

Μέσα στο φάκελο αυτό περιλαμβάνεται ένα περίεργο στοιχείο, σύμφωνα με το οποίο όταν έκανε την εκπαίδευσή του στο Φοίνιξ της Αριζόνα όπου βρίσκονται οι περισσότερες σχολές πολιτικής αεροπορίας, διέκοψε γιατί παρουσίασε μαζικά ψυχολογικά προβλήματα.

2706948E00000578-3013743-image-m-80_1427423260164.jpg

Είχε σοβαρότατα επεισόδια κατάθλιψης και άκουγε φωνές όπως αναφέρεται. Για το λόγο αυτό στη σχολή τον έκριναν ακατάλληλο για πτήσεις, διέκοψε, έκανε ψυχιατρική θεραπεία το 2009 και στη συνέχεια επέστρεψε. Έκτοτε ακολουθούσε "ιδιαίτερη και τακτική ιατρική" θεραπεία. Συγκεριμένα, ο Αντρέας, ξεκίνησε την εκπαίδευσή του το 2008, τη διέκοψε, την ξεκίνησε ξανά αργότερα, ��ούλεψε πρώτα ως αεροσυνοδός και στη συνέχεια, το 2013, άρχισε να πετάει με τα Airbus της εταιρίας.

Μάλιστα πάνω στο φάκελό του υπήρχε η ένδειξη SIC που σημαίνει όχι ικανός προς πτήση. Nα σημειωθεί ότι ολόκληρος ο ιατρικός φάκελος του συγκυβερνήτη πρόκειται να παραδοθεί σήμερα σε εμπειρογνώμονες για να εξεταστεί.

Την ίδια ώρα γαλλικά μέσα μεταδίδουν πως ο νεαρός πιλότος είχε νοσηλευτεί με φοβίες και κρίσεις πανικού σε ψυχιατρείο, όταν διέκοψε την εκπαίδευσή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρέ-καρέ το σχέδιο αυτοκτονίας του 28χρονου πιλότου-Τι έγινε την τελευταία μισή ώρα

Λεπτό προς λεπτό η τελευταία μισή ώρα πριν την τραγωδία στις Αλπεις-Τι κατέγραψε το μαύρο κουτί

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ από το σημείο της αεροπορικής τραγωδίας: διασώστες μαζεύουν ότι απέμεινε!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ η περιγραφή διασώστη: «Δεν βρίσκουμε σώματα,παρά μόνο κομμάτια στο μέγεθος λάπτοπ»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top