ΑΥΤΗ είναι η τελευταία selfie πριν την συντριβή του Airbus στις γαλλικές Άλπεις!

Στο τόπο της τραγωδίας πήγαν οι συγγενείς των θυμάτων

ΑΥΤΗ είναι η τελευταία selfie πριν την συντριβή του Airbus στις γαλλικές Άλπεις!

​Οι συγγενείς των θυμάτων συγκεντρώθηκαν στον τόπο της τραγωδίας και ύψωσαν σημαίες των χωρών από τις οποίες προέρχονται. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ανάσυρση των σορών των θυμάτων.

Μάλιστα συγκλονιστική είναι και η τελευταία φωτογραφία selfie μέσα από τη μοιραία πτήση, την οποία έβγαλε ένας από τους δυο ιρανούς αθλητικογράφους που επέστρεφαν από την Βαρκελώνη όπου είχαν πάει να καλύψουν τον αγώνα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα κι επειδή τα έξοδά τους δεν καλύπτονταν αναζητούσαν τη φτηνότερη πτήση για την επιστροφή τους.

Εκτός από τα σωστικά συνεργεία που αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες να εντοπίσουν τις σορούς των 150 θυμάτων του αεροσκάφους στον τόπο της συντριβής του έφτασε και ο πρώτος δημοσιογράφος.

«Η πρώτη μου εντύπωση ήταν: που είναι το αεροπλάνο; Δεν υπάρχει αεροπλάνο! Υπάρχουν μικροσκοπικά συντρίμμια, σαν κομφετί! Είχα την εντύπωση ότι το αεροσκάφος έγινε χίλια κομμάτια. Και είπα στον εαυτό μου, δεν έγινε χίλια κομμάτια μόνον το αεροπλάνο, 150 ζωές έγιναν χίλια κομμάτια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top