ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μαρτυρία φίλης του Λούμπιτζ: είχε κατάθλιψη ή το σύνδρομο burnout!

Είχε σταματήσει την εκπαίδευσή του για 6 μήνες

​Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ψυχολογία του Αντρέα Λούμπιτζ που έριξε το Airbus A320 της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 150 επιβαίνοντες!

Ο 28χρονος Γερμανός πιλότος έπασχε από κατάθλιψη ή σύνδρομο burnout (σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης) το 2009, αυτό έγραψε δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού Spiegel, επικαλούμενος φίλους του συγκυβερνήτη.

Μάλιστα αξιοσημείωτη είναι και η μαρτυρία φίλης του Λούμπιτζ σύμφωνα με την Daily Mail, που μίλησε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitungμια και δήλωσε ότι πριν από έξι χρόνια της είχε εκμυστηρευθεί ότι έπασχε από υπερκόπωση και κάποιας μορφής κατάθλιψη.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, ο διευθύνων σύμβουλος της Lufthansa Κάρστεν Σπορ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου στην Κολωνία πως ο 28χρονος πιλότος, είχε σταματήσει την εκπαίδευσή του για κάποιους μήνες. Τον Σεπτέμβριο του 2013 επαναπροσλήφθηκε!

Όμως οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lufthansa, ο Λούμπιτζ δεν είχε περάσει από ψυχολογικά τεστ, αλλά μόνο από ιατρικά, όπως συμβαίνει με όλους τους πιλότους της εταιρίας.

Ο Λούμπιτζ εκπαιδεύτηκε στην ακαδημία πιλότων της Lufthansa στη Βρέμη, η οποία αρνήθηκε να μιλήσει για αυτόν.

Ακόμα, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ δήλωσε από την πλευρά του πως, «σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus δεν είχε σχέση με την τρομοκρατία. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή και αφού συγκρίναμε τις πληροφορίες που διαθέτουμε, δεν είχε κάποιο τρομοκρατικό υπόβαθρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Περικυκλωμένο από αστυνομικούς το σπίτι του 28χρονου που έριξε το Airbus:Τι λένε οι γείτονες!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ η περιγραφή διασώστη: «Δεν βρίσκουμε σώματα,παρά μόνο κομμάτια στο μέγεθος λάπτοπ»

Παρόμοια ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Το 1999 συγκυβερνήτης ΕΡΙΞΕ αεροσκάφος της EgyptAir,σκοτώνοντας 217 επιβάτες!