Οι οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους επευφημούν τον συγκυβερνήτη- Τον αποκαλούν «Ήρωα»!

Δεν αποδίδουν τη συντριβή σε «τρομοκρατική ενέργεια» εισαγγελέας και Γερμανός αξιωματούχος

Οι οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους επευφημούν τον συγκυβερνήτη- Τον αποκαλούν «Ήρωα»!

​Δεν πρόλαβαν να γίνουν γνωστά τα αίτια συντριβής του γερμανικού αεροσκάφους στις Γαλλικές Άλπεις, καθώς και η ταυτότητα του συγκυβερνήτη, ο οποίος προκάλεσε εσκεμμένα την συντριβή και αμέσως οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους, δημιούργησαν σελίδα στο facebook, επευφημώντας τον!

Η σελίδα με το γαλλικό όνομα «Soutien à Andreas Lubitz, héro de l'Etat Islamique» δηλαδή «Υποστηρίζουμε τον Αντρέας Λουμπίτζ, ήρωα του Ισλαμικού Κράτους» ανέβηκε στο διαδίκτυο σε ελάχιστο χρόνο και ήδη έχει «κατέβει» από τις αρχές.

ΛΘΒΙΤΖg.jpg
Ακόμη, δεν έχει διευκρινιστεί τι οδήγησε τον 28χρονο συγκυβερνήτη να π��ρει την απόφαση να ρίξει το αεροπλάνο και να πάρει μαζί του στο θάνατο άλλους 149 ανθρώπους. Όμως, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο γερμανικής εθνικότητας Αντρέας Λουμπίτζ, «δεν είχε καταγραφεί ποτέ ως τρομοκράτης» και δεν υπάρχουν λόγοι για να θεωρηθεί η συντριβή «τρομοκρατική ενέργεια».

Το ίδιο πιστεύει και Γερμανός αξιωματούχος, όπως μεταδίδει το Associated Press. «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο συγκυβερνήτης είχε σχέσεις με την τρομοκρατία» σημείωσε στο twitter το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων.

ap.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top