Οι τελευταίες ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ στιγμές των επιβατών- ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ καθώς έβλεπαν το αεροπλάνο να πέφτει!

Ο πιλότος χτυπούσε απεγνωσμένος την πόρτα του πιλοτηρίου

Οι τελευταίες ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ στιγμές των επιβατών- ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ καθώς έβλεπαν το αεροπλάνο να πέφτει!

Σοκάρουν παγκοσμίως οι εξελίξεις που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, από τον Εισαγγελέα της Μασσαλίας, σύμφωνα με τις οποίες ο 28χρονος Γερμανός συγκυβερνήτης του Airbus 320 της Germanwings, Αντρέας Γκουντέρ Λουμπίτζ (Andreas Günter Lubitz), έριξε εσκεμμένα το αεροπλάνο και παρέσυρε στο θάνατο… άλλους 149 ανθρώπους!

Τα στοιχεία από τα δύο μαύρα κουτιά έδειξαν ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο τον έμπειρο πιλότο, όταν ο δεύτερος πήγε στην τουαλέτα.

Όταν ο πιλότος επέστρεψε και προσπάθησε να μπει στο κόκπιτ, ήταν κλειδωμένα. Άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου, μα ο συγκυβερνήτης αρνείτο να του ανοίξει. Έντρομοι οι επιβάτες παρακολουθούσαν τον πιλότο να χτυπά απεγ��ωσμένος την πόρτα.

Το μαύρο κουτί κατέγραψε μόνο μια «βαθιά ανάσα» στο πιλοτήριο, αυτήν του συγκυβερνήτη λίγο πριν πατήσει το κουμπί καθόδου του αεροπλάνου και το οδηγήσει στη συντριβή του.

Οικογένειες, μαμάδες με τα βρέφη τους, οι 16 Γερμανοί μαθητές, το νιόπαντρο ζευγάρι και οι υπόλοιποι επιβάτες… ακούγονται να ουρλιάζουν τις «τελευταίες στιγμές» πριν την τραγωδία.

Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα της Μασσαλίας, όλοι οι επιβαίνοντες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους και συνειδητοποίησαν ότι το τέλος τους έρχεται… κατά τα τελευταία λεπτά της πτώσης, καθώς οι κραυγές ακούγονται ελάχιστα λεπτά πριν τη συντριβή.

Ακόμη, δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που οδήγησαν τον Γερμανό συγκυβερνήτη να ρίξει το αεροσκάφος της Germanwings και να πάρει μαζί του στο θάνατο άλλους 149 ανθρώπους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top