Βίντεο: ΕΤΣΙ λειτουργεί η πόρτα στο πιλοτήριο ενός Airbus- Τι συνέβη στη μοιραία πτήση

Δείτε πως κατάφερε ο 28χρονος συγκυβερνήτης να παρασύρει στο θάνατο 149 ανθρώπους

Βίντεο: ΕΤΣΙ λειτουργεί η πόρτα στο πιλοτήριο ενός Airbus- Τι συνέβη στη μοιραία πτήση

​Σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινότητα άκουσε τον εισαγγελέα της Μασσαλίας να ανακοινώνει ότι το μοιραίο Airbus A 320, της Germanwings δεν έπεσε λόγω κάποιας βλάβης αλλά το έριξε ο 28χρονος συγκυβερνήτης!

Εκείνος φαίνεται πως ήξερε ακριβώς πως θα παρασύρει στο θάνατο μαζί του… ακόμη 149 ανθρώπους! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο έμπειρος κυβερνήτης, σηκώθηκε από τη θέση του… και βγήκε από το πιλοτήριο!

Τότε ο 28χρονος βρήκε την ευκαιρία… και ξεκίνησε την κάθοδο του αεροσκάφους. Ενδεικτικό είναι ότι ο πιλότος χτυπούσε την πόρτα, ενώ προσπάθησε και να την σπάσει για να μπει μέσα αλλά μάταια.

Ο έμπειρος κυβερνήτης δεν μπορούσε να μπει στο πιλοτήριο καθώς τα μέτρα ασφαλείας άλλαξαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου… Κάνεις δεν μπορεί να μπει μέσα στο πιλοτήριο χωρίς κωδικό. Όπως βλέπετε, σε περίπτωση που κάποιος βάλει τον κωδικό και αυτός που είναι μέσα δεν του ανοίγει, τότε του δίνεται η ευκαιρία για 30 δευτερόλεπτα να μπει μέσα. Ωστόσο, αν αυτός που βρίσκεται μ��σα πατήσει απόρριψη τότε δεν μπορεί να μπει κανείς!

Κάτι τέτοιο εικάζεται ότι συνέβη και το μεσημέρι της μοιραίας Τρίτης, όταν ο συγκυβερνήτης έριξε το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις.

Δείτε στο βίντεο πως λειτουργεί η πόρτα στο πιλοτήριο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top