Τραγική ειρωνεία: Περίμεναν δυο ημέρες για φτηνά εισιτήρια και διάλεξαν τη «μοιραία» πτήση

Δυο Ιρανοί αθλητικογράφοι ανάμεσα στα θύματα

Τραγική ειρωνεία: Περίμεναν δυο ημέρες για φτηνά εισιτήρια και διάλεξαν τη «μοιραία» πτήση

​Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε δυο αθλητικογράφους από το Ιράν, οι οποίοι είναι ανάμεσα στα 150 συνολικά θύματα της μοιραίας πτήσης της Germanwings.

Οι δύο δημοσιογράφοι κάλυπταν αθλητικ��ς διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη, σε συνεργασία με δύο άλλους δημοσιογράφους, οι οποίοι και αυτοί σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξαν τα σχέδιά τους.

«Αν είχαμε πάει στη Βαρκελώνη, θα επιστρέφαμε μαζί τους. Αποφασίσαμε να μείνουμε στη Βιέννη και να εστιάσουμε στην προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας πριν τα επερχόμενα παιχνίδια», είπε στον Guardian ο ένας από τους δημοσιογράφους που έμεινε πίσω και δεν μπήκε στη μοιραία πτήση.

Οι δυο δημοσιογράφοι- θύματα της αεροπορικής τραγωδίας

e001e436-dbb9-4be4-add4-86a08009f82a-bestSizeAvailable.jpg
Ο ίδιος ανέφερε ότι οι φίλοι του ίσως να ήταν τώρα ζωντανοί εάν δεν πετούσαν με χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, μιας και εκείνοι περίμεναν δύο ολόκληρες ημέρες, προκειμένου να επιβιβαστούν στην πιο φτηνή πτήση που υπήρχε.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να πάρουν άλλες πτήσεις, επειδή κάλυπταν εθελοντικά τα αθλητικά γεγονότα με δικά τους χρήματα. Τα Ιρανικά Μέσα στα οποία εργαζόμαστε δεν μας στηρίζουν οικονομικά», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top