Αποσύρεται για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του ο θρύλος των ερωτικών ταινιών Rocco Siffredi

Έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 1.300 ροζ ταινίες

Αποσύρεται για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του ο θρύλος των ερωτικών ταινιών Rocco Siffredi

​Απογοήτευση στους χιλιάδες θαυμαστές του προκάλεσε ο θρύλος των ερωτικών ταινιών Rocco Siffredi, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση για να αφοσιωθεί στη γυναίκα του και την οικογένειά του!

JS59548759.jpg
Ο 50χρονος πρωταγωνιστής ταινιών της ερωτικής βιομηχανίας, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rocco Antonio Tano, έλαβε την απόφαση μετά την εμφάνιση του στην ιταλική εκδοχή του Survivor.

"Απομονώθηκα για μια εβδομάδα εκεί. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ στη ζωή μου πιο "γυμνός". Σκέφτηκα τί είναι πιο σημαντικό για μένα στη ζωή μου. Συνειδητοποίησα πως δεν θέλω με τίποτα να χάσω τη γυναίκα μου. Έτσι, θα εγκαταλείψω το πορνό", είπε ο ίδιος.

Η 42χρονη σύζυγός του Rosa Caracciolo, πρώην πορνοστάρ και η ίδια, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Tarzan X: The Shame of Jane», επικροτεί την απόφασή του. «Τον ξέρω πολύ καλά και τον αγαπάω για αυτό που είναι», λέει η ίδια και συμπληρώνει: «Για να δούμε πως θα είναι η νέα εκδοχή του».

Ο Siffredi, ο οποίος έχει δύο γιους με την Caracciolo, έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 1.300 ροζ ταινίες και έχει γίνει θρύλος.

JS59548765.jpg

JS59574663.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top