Call girl «παντρεύεται» τους πελάτες της για …σεξ χωρίς ενοχές

Το ακούσαμε και αυτό...

Call girl «παντρεύεται» τους πελάτες της για …σεξ χωρίς ενοχές

Το ακούσαμε και αυτό: ένα call girl αραβικής καταγωγής «παντρεύεται» τους πελάτες της για μια ώρα τη φορά, για να απολαμβάνει το σεξ μαζί τους χωρίς ενοχές! Η 25χρονη Fairuza προσφέρει τις υπηρεσίες της σε Βρετανούς άντρες, θέλει, ωστόσο, να μένει πιστή στις αρχές της θρησκείας της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun που αποκάλυψε το θέμα, η ίδια πραγματοποιεί την ολιγόλεπτη τελετή, διαβάζοντας ένα θρησκευτικό κείμενο στα αραβικά και παίρνει την αμοιβή της ως «προίκα»!

Αφού ολοκληρωθεί η ερωτική τους συνεύρεση, στη συνέχεια τους χωρίζει! Μάλιστα οι συγκεκριμένοι πελάτες θα πρέπει να περιμένουν τρεις μήνες, προτού ζητήσουν ξανά τις υπηρεσίες της!

Σε ένα βίντεο που κατέγραψε μυστικά ένας «πελάτης» δημοσιογράφος της εφημερίδας, η συνοδός-χορεύτρια της κοιλιάς ακούγεται να λέει: «Σε παντρεύομαι για μια ώρα και συμφωνώ με τα χρήματα που μου δίνεις. Είναι 300 λίρες και 50 λίρες για τον γάμο. Αν θέλεις να επαναληφθεί, μπορούμε να το ξανακάνουμε μετά από τρεις μήνες. Μπορούμε να φιληθούμε, αλλά θα πρέπει να φοράς προφυλακτικό. Δεν το κάνω διαφορετικά. Ορισμένοι πιστεύουν ότι αν φιλιέσαι μπορείς να μη φοράς προφυλακτικό».

Εκτιμάται ότι είναι μια από τις πολλές μουσουλμάνες που τώρα προσφέρουν χωρίς ενοχές τις υπηρεσίες τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top