Η «Bild» προκαλεί ξανά: Θα ψηφίζατε τρίτο πακέτο για την Ελλάδα;

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα με… ερωτηματολόγιο σε Γερμανούς βουλευτές

Η «Bild» προκαλεί ξανά: Θα ψηφίζατε τρίτο πακέτο για την Ελλάδα;

​Πρωτοφανή εκστρατεία κατά της Ελλάδας και επηρεασμού των Γερμανών βουλευτών διεξάγει η εφημερίδα «Bild», σε ένα ακόμα παραλήρημά της κατά της χώρας μας!

«Θα ψηφίζατε τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα; (μέχρι στιγμής έχουμε δώσει 71 δις ευρώ, δηλαδή 850 ευρώ κάθε Γερμανός)», γράφει ερωτηματολόγιο που έστειλε και στους 630 Γερμανούς βουλευτές η εφημερίδα, υπενθυμίζοντάς τους πως «σύμφωνα με το Σύνταγμα οι βουλευτές πρέπει να ψηφίζουν κατά συνείδηση».

5b6328273e7128a7b10c66aea200dfd2.jpg
(H επιστολή της εφημερίδας στους βουλευτές)

Την υπόθεση αποκάλυψε στο Twitter η βουλευτής των «Πρασίνων», Ταμπέα Ρέσνερ, η οποία έγραψε: «η “Bild” έστειλε σε όλα τα μέλη του γερμανικού κοινοβουλίου ένα ερωτηματολόγιο για την Ελλάδα. Τώρα και εγώ λέω κάτι στην “Bild”: Θα σκεφτώ και μετά θα ψηφίσω. Από ότι ξέρω δεν συζητείται θέμα τρίτου πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Θα ήθελα να ξέρω αν η “Bild” σκόπιμα στιγματίζει έναν ολόκληρο λαό και θέλω να μου το δικαιολογήσετε. Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με την Ένωση Γερμανών Δημοσιογράφων η καμπάνια σας αυτή είναι πολιτική και όχι σύμφωνη με τις αρχές της δημοσιογραφίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top