Η «Bild» προκαλεί ξανά: Θα ψηφίζατε τρίτο πακέτο για την Ελλάδα;

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα με… ερωτηματολόγιο σε Γερμανούς βουλευτές

​Πρωτοφανή εκστρατεία κατά της Ελλάδας και επηρεασμού των Γερμανών βουλευτών διεξάγει η εφημερίδα «Bild», σε ένα ακόμα παραλήρημά της κατά της χώρας μας!

«Θα ψηφίζατε τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα; (μέχρι στιγμής έχουμε δώσει 71 δις ευρώ, δηλαδή 850 ευρώ κάθε Γερμανός)», γράφει ερωτηματολόγιο που έστειλε και στους 630 Γερμανούς βουλευτές η εφημερίδα, υπενθυμίζοντάς τους πως «σύμφωνα με το Σύνταγμα οι βουλευτές πρέπει να ψηφίζουν κατά συνείδηση».

5b6328273e7128a7b10c66aea200dfd2.jpg
(H επιστολή της εφημερίδας στους βουλευτές)

Την υπόθεση αποκάλυψε στο Twitter η βουλευτής των «Πρασίνων», Ταμπέα Ρέσνερ, η οποία έγραψε: «η “Bild” έστειλε σε όλα τα μέλη του γερμανικού κοινοβουλίου ένα ερωτηματολόγιο για την Ελλάδα. Τώρα και εγώ λέω κάτι στην “Bild”: Θα σκεφτώ και μετά θα ψηφίσω. Από ότι ξέρω δεν συζητείται θέμα τρίτου πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Θα ήθελα να ξέρω αν η “Bild” σκόπιμα στιγματίζει έναν ολόκληρο λαό και θέλω να μου το δικαιολογήσετε. Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με την Ένωση Γερμανών Δημοσιογράφων η καμπάνια σας αυτή είναι πολιτική και όχι σύμφωνη με τις αρχές της δημοσιογραφίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top