Έβαλε την Μέρκελ με ναζί στην… Ακρόπολη το «Der Spiegel»!

«Πώς οι Ευρωπαίοι βλέπουν τους Γερμανούς: Η γερμανική υπερδύναμη», γράφει

Έβαλε την Μέρκελ με ναζί στην… Ακρόπολη το «Der Spiegel»!

Με την Άνγκελα Μέρκελ να στέκεται μπροστά στον Παρθενώνα, τριγυρισμένη από αξιωματικούς των ναζί, κυκλοφορεί το περιοδικό «Der Spiegel», υπό τον τίτλο «Πώς οι Ευρωπαίοι βλέπουν τους Γερμανούς: Η γερμανική υπερδύναμη»!

«Η Άνγκελα Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι στο δρόμο για την Αθήνα. Σε ορισμένες χώρες - μέλη ανθούν οι συγκρίσεις με τους ναζί. Ναζί καρικατούρες, μεταφορές πολέμου και πολεμικές αποζημιώσεις - στην ελληνική κρίση η Γερμανία έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Αλλά το πρόβλημα είναι η επιστροφή της γερμανικής υπεροχής; Ή το γεγονός ότι η Γερμανία είναι μικρή, για να είναι το έθνος ηγέτης, που χρειάζεται η Γηραιά Ήπειρος;», γράφει, μεταξύ άλλων, το περιοδικό.

merkelnazi.jpg

Στο εσωτερικό, η Γερμανίδα καγκελάριος φιγουράρει με… μουστάκι που παραπέμπει στον Χίτλερ, αλλά και φιλοξενείται φωτογραφία από διαμαρτυρία στην Αθήνα όπου ο Καραγκιόζης κλωτσάει την Μέρκελ.

430.jpg

Το άρθρο κάνει λόγο για «τέταρτο Ράιχ», ενώ τονίζει πως «οι Γερμανοί επέστρεψαν ως δύναμη, αλλά είναι μια περισσότερο αδύναμη δύναμη, παρά ένας ισχυρός ηγεμόνας στην ευρωπαϊκή ήπειρο».

500.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top