ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικόνα: Γιατρός ΛΥΓΙΣΕ και σπάραξε στο κλάμα επειδή δεν έσωσε την 19χρονη ασθενή του!

Ράγισαν καρδιές στα social media

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικόνα: Γιατρός ΛΥΓΙΣΕ και σπάραξε στο κλάμα επειδή δεν έσωσε την 19χρονη ασθενή του!
Μια απίστευτη φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και ραγίζει τις καρδιές των χρηστών στα social media.
Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένας γιατρός, ο οποίος κλαίει σπαρακτικά έξω από το νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται, στη Καλιφόρνια. Όπως θα δείτε και στην εικόνα που δημοσίευσε το Reddit, ο άντρας ακουμπά το στομάχι του με το ένα χέρι και με το άλλο τον τοίχο, σε μια προσπάθειά του να στηριχτεί.
45Γ452.jpg
Ο λόγος που οδήγησε τον γιατρό σε αυτή τη κατάσταση, ήταν ο χαμός μιας 19χρονης ασθενούς του, η οποία νοσηλευόταν στην εντατική.
Μόλις η φωτογραφία αυτή είδε το φως της δημοσιότητας, προκλήθηκαν πολλά σχόλια τόσο από τους χρήστες των social media όσο και από άλλους γιατρούς. Μάλιστα ένας γιατρός δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: «Αν και αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο χώρο εργασίας μας, όταν ο ασθενής που «φεύγει» είναι 19 ετών η θλίψη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Συνήθως, τη «μάχη​​» χάνουν μεγαλύτεροι άνθρωποι όχι τόσο νέοι. Ίσως γι αυτό να αντέδρασε έτσι ο συνάδελφος».
Ένας άλλος χρήστης, δήλωσε: «Ο πατέρας μου είναι γιατρός στην εντατική. Θυμάμαι τις φορές που ερχόταν στο σπίτι και έκλεγε στην αγκαλιά της μητέρας μου, επειδή δεν μπόρεσε να σώσει κάποιον ασθενή του, ανεξάρτητ�� από το πόσο σκληρά προσπάθησε».
Η κίνηση αυτή απελπισίας του γιατρού «άγγιξε» τον κόσμο που δεν έπαψε να στέλνει μηνύματα παρηγοριάς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top