AΔΙΑΝΟΗΤΟ έγκλημα: 34χρονη μαχαίρωσε 7 μηνών έγκυο και της έκλεψε το έμβρυο!

Νεκρό το μωρό- Υποβλήθηκε σε επέμβαση η μητέρα

AΔΙΑΝΟΗΤΟ έγκλημα: 34χρονη μαχαίρωσε 7 μηνών έγκυο και της έκλεψε το έμβρυο!

​Ούτε στο πιο σκληρό θρίλερ… δεν μπορεί να φανταστείς κανείς τέτοιες σκηνές. Συγκλονισμένο είναι το Κολοράντο των ΗΠΑ, με το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε 34χρονη γυναίκα, η οποία μαχαίρωσε έγκυο και της έκλεψε το έμβρυο!

Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν σε σπίτι, μετά από κλήση των γειτόνων, οι οποίοι άκουγαν μια γυναίκα να ουρλιάζει. Τότε αντίκρυσαν μια 26χρονη, η οποία ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα, μαχαιρωμένη στην κοιλιά και με το έμβρυο να λείπει! H κοπέλα, μάλιστα, παρά τη φρίκη που πέρασε και τον σοβαρό τραυματισμό της, κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια.

Αμέσως η 26χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και αναμένεται να αναρρώσει.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια από τις αστυνομικές αρχές, η 26χρονη έγκυος επισκέφθηκε την 34χρονη στο σπίτι της, μετά από αγγελία της δεύτερης στο διαδίκτυο ότι πουλά παιδικά ρούχα. Όταν η εγκυμονούσα κάθισε να δει τα ρούχα, η 34χρονη της επιτέθηκε, την ξυλοκόπησε, την μαχαίρωσε στην κοιλιά και της αφαίρεσε το έμβρυο. Στη συνέχεια έφυγε για το νοσοκομείο όπου δήλωσε ότι απέβαλλε, προκειμένου να σωθεί το παιδί. Όταν έφτασε βέβαια στο νοσοκομείο, το έμβρυο ήταν ήδη νεκρό.

lane.jpg
Η 34χρονη, η οποία είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών και ταυτοποιήθηκε ως Dynel Catrece Lane, συνελήφθη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top