«Η εμμονή μου με την Μιράντα Κερ με έκανε ανορεξική. Έφτασε τα 30 κιλά»

«Η εμμονή μου με την Μιράντα Κερ με έκανε ανορεξική. Έφτασε τα 30 κιλά»

​Παραλίγο να οδηγηθεί στο θάνατο η 18χρονη Κρίστι Σουάντλινγκ, η οποία έφτασε να ζυγίζει 30 κιλά το 2014, στη προσπάθειά της να μοιάσει στο είδωλό της, την Μιράντα Κερ.

«Οι φωτογραφίες των μοντέλων όπως της Μιράντα Κερ, που είναι επεξεργασμένες με photoshop, με επηρέασαν γιατί πίστευα ότι έτσι έπρεπε να είμαι», λέει η 18χρονη στην DailyMail Australia. «Γινόμουν ολοένα και πιο αδύνατη από τα μοντέλα λόγω της αρρώστιας μου. Σταμάτησα να σκέφτομαι τα μοντέλα και έπαθα εμμονή με το πώς να χάσω κι άλλο βάρος», εξομολογείται.

obse2.jpg

Στο Λύκειο, άρχισε να γυμνάζεται και να χάνει ολοένα και περισσότερο βάρος. «Δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα, ίσως δυο γεύματα με λιγότερο από 300 θερμίδες ενώ είχα τον διάβολο μέσα μου που μου έλεγε να χάσω κι άλλο βάρος».

Στα 17α γενέθλιά της έχασε τις αισθήσεις της και τότε κατάλαβε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα. «Κοίταζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αηδίαζα με αυτό που έβλεπα. Συνειδητοποίησα ότι με σκότωνα σιγά σιγά», παραδέχεται. Τους μήνες που ακολούθησαν, η Σουάντλινγκ άρχισε να ακολουθεί μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή, μοιράζοντας την εμπειρία της και στο διαδίκτυο.

obse5.jpg
obse3.jpg

obse6.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top