Επίθεση από αστυνομικούς καταγγέλλει ο συλληφθείς του Φέργκιουσον

Διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του οι αρχές

Επίθεση από αστυνομικούς καταγγέλλει ο συλληφθείς του Φέργκιουσον
Επίθεση από αστυνομικούς ισχυρίζεται ότι υπέστη ο 20χρονος που συνελήφθη στο Φέργκιουσον, κατηγορούμενος για τον πυροβολισμό και τραυματισμό δύο αστυνομικών, έξω από την αστυνομική διεύθυνση της πόλης.
Σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο οποίος είχε δίωρη συνάντηση μαζί του τη Δευτέρα, ο Τζέφρι Ουίλλιαμς, έφερε μώλωπες σε ολόκληρη την πλάτη του, τους ώμους και το λαιμό του, καθώς και τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.
«Δέχτηκε επίθεση από αστυνομικούς όταν τέθηκε υπό κράτηση», δήλωσε ο Τζέρι Κρίστμας για τον πελάτη του στο Reuters. Τους ισχυρισμούς του, ωστόσο, διέψευσαν οι αστυνομικές αρχές, λέγοντας ότι είναι αναληθείς. «Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του Τζέφρι Ουίλιαμς ότι ‘δέχτηκε επίθεση’ από αστυνομικούς, το αστυνομικό τμήμα του Σεντ Ουίλιαμς χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς αυτούς ως εντελώς ψευδείς», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σεντ Λούις, Μπράιαν Σέλμαν.
Στον Ουίλιαμς απαγγέλθηκαν κατηγορίες πρώτου βαθμού για επίθεση, κακούργημα που συνεπάγεται φυλάκιση 10 έως 30 έτη ή ισόβια κά��ειρξη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top