ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Άντρας απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ο κόσμος τον ενθάρρυνε!

Αποτροπιασμό προκαλεί η αντίδραση του πλήθους

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Άντρας απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ο κόσμος τον ενθάρρυνε!
Σάλο προκαλέσε στη Βρετανία η αντίδραση του κόσμου στην απόπειρα αυτοκτονίας ενός 40χρονου άντρα. Ο τελευταίος, απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από περβάζι! Το συγκεντρωμένο πλήθος, αντί να τον αποθαρρύνει, τον ενθάρρυνε να κάνει πράξη την απειλή του!
«Προχώρα», «Έλα, πήδα» και «για να δούμε πόσο μακριά μπορείς να αναπηδήσεις!», ήταν μερικά μόνο από αυτά που του φώναζε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί!
Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που κατέγραψαν με τα κινητά τους το περιστατικό, ενώ άλλοι τραβούσαν μέχρι και selfies. «Οι άνθρωποι το κατέγραφαν στα κινητά τους και του φώναζαν να πέσει», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
Ο 40χρονος είχε ανέβει στην οροφή ενός πολυώροφου χώρου στάθμευσης, στο εμπορικό κέντρο Southwater στο Telford και επί δύο ώρες απειλούσε να αυτοκτονήσει. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο προκειμένου να τον μεταπείσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο άτυχος άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, βούτηξε τελικά στο κενό και βρήκε τραγικό θάνατο. Αμέσως προκλήθηκε κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να ζητάνε τη σύλληψη εκείνων που τον ενθάρρυναν να πέσει.
Οι αρχές καταδίκασαν το γεγονός και ανακοίνωσαν πως πιθανότατα θα προχωρήσουν σε δίωξη όσων ανέβασαν υλικό από το συμβάν.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top