ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΕΡΑΣ: Καταγγέλει την κακοποίηση του παιδιού της στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου

Mε την ανοχή της νηπιαγωγού-Η είδηση αφήνει τους πάντες μουδιασμένους

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΕΡΑΣ: Καταγγέλει την κακοποίηση του παιδιού της στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου

​Σοκ προκαλεί η επιστολή μητέρας από τον Κύπρο προς το υπουργείο Παιδείας, στην οποία καταγγέλλει κακοποίηση του παιδιού της σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας.

Η μητέρα που είναι έξω φρενών υποστηρίζει ότι τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ξεκίνησαν από την σχολική χρονιά 2013-2014 από το ίδιο αγόρι το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, παρενόχλησε κορίτσια και τις αρχές του 2015.

Τονίζει, μάλιστα, ότι σε κάποιες περιπτώσεις, η κακοποίηση γινόταν στις τουαλέτες από ολόκληρη ομάδα παιδιών κατά τη διάρκεια του μαθήματος ή ακόμα και του διαλείμματος.

Η ίδια καταγγέλλει ότι τόσο η διευθύντρια όσο και η δασκάλα αποφεύγουν να ενημερώνουν τους γονείς τους για το τι συμβαίνει στο σχολείο ενώ αναφέρει πως έλεγαν στα παιδιά να μην λένε στους γονείς τι γινόταν αλλά στις ίδιες.

Τέλος, η μητέρα σημειώνει ότι τα μέτρα που ελήφθησαν είναι ελλιπή, ενώ ζητεί τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας. Παράλληλα, ζητεί να αποδοθούν ευθύνες και να τεθούν σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικό και διευθυντικό προσωπικό.

Ο Δ��ευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ελπιδοφόρος Νεοκλέους, δήλωσε ότι το θέμα θα διερευνηθεί σε βάθος. Χαρακτήρισε, ωστόσο, μεμονωμένο το περιστατικό.

OΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

epistolh1.jpg

epistolh2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top