ΕΛΕΟΣ: αυτοί οι πυροσβέστες έβγαζαν selfies ενώ από πίσω τους ένα κτίριο φλεγόταν!

ΔΕΙΤΕ την φώτο

ΕΛΕΟΣ: αυτοί οι πυροσβέστες έβγαζαν selfies ενώ από πίσω τους ένα κτίριο φλεγόταν!

​Οι δυο αυτοί πυροσβέστες, μετά τη συγκεκριμένη φωτογραφία θα αναγκαστούν να αναζητήσουν άλλη εργασία. Μέσα στο κτίσμα που φλέγεται πίσω τους, βρήκαν τραγικό θάνατο 17 άτομα και εκείνοι έβγαζαν selfies...!!!

Ο Ilya Bykov, 30 ετών και ο Rostislav Krylov, 28 ετών, κλήθηκαν στο σημείο όπου συνολικά 55 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και δυο αξιωματικοί της αστυνομίας. Η φωτιά στο εμπορικό κέντρο στο Καζάν στη κεντρική Ρωσία, ξεκίνησε από μια καφετέρια και γρήγορα εξαπλώθηκε και στους άλλους χώρους.

Η φωτογραφία των δυο πυροσβεστών, ανέβηκε στα social media εγείροντας φυσικά μια σειρά από οργισμένες αντιδράσεις: «Χριστέ μου! Οι άνθρωποι πίσω τους πεθαίνουν και αυτοί οι άντρες βγάζουν φωτογραφίες! Υποτίθεται ότι σώζουν ζωές», έγραψε ο Yegor Tokaryev κάτω από τη φωτογραφία.

out.jpg
«Με αρρωσταίνει η σκέψη ότι την ώρα που άνθρωποι καίγονταν, αυτοί οι δυο συμπειφέρονταν σαν να πρόκειται για αστείο», σχολίασε η Svetlana Kapustina. Οι αρχές αναμένεται να πάρουν μέτρα και οι δυο νεαροί πιθανότατα θα βρεθούν εκτός σώματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top