Βιντεοσκοπούσε το γιο του να κάνει σεξ με την κοπέλα του- Είχε κακοποίησει την 12χρονη κόρη του

Φρικιαστικό περιστατικό

Βιντεοσκοπούσε το γιο του να κάνει σεξ με την κοπέλα του- Είχε κακοποίησει την 12χρονη κόρη του

​​Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 53χρονος πατέρας είχε βάλει κάμερα πάνω από το κρεβάτι του 21χρονου γιου του και τον παρακολουθούσε όταν έκανε σεξ με την κοπέλα του. Για το λόγο αυτό καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση.

Ο 53χρονος άκουγε διάφορους ήχους από το δωμάτιο του γιου του και ήταν περίεργος για τις ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού.

Έτσι τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα στο ταβάνι πάνω από το κρεβάτι του 21χρονου. Μάλιστα, η εικόνα έφευγε σε μια τηλεόραση που είχε στην κουζίνα για να μπορεί ο 53χρονος, να «παίρνει» μάτι και ενώ μαγείρευε.

Το άρρωστο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του τυχαία έπεσε στο κανάλι και αντίκρισε την εικόνα από το κρεβάτι του αδερφού της.

Τότε, αποφάσισε να μιλήσει στη φίλη του αδερφού της και μαζί ανακάλυψαν την κάμερα που είχε τοποθετήσει στη σοφίτα, καθώς και μια φωτογραφία της 19χρονης από τις ερωτικές της συνευρέσεις με τον αδερφό της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη στο σπίτι της οικογένειας στο Faringdon, στο Oxon. Η ανήλικη το αποκάλυψε στη μητέρα της όταν ανακάλυψε τι έκανε στον αδερφό της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top