Χάος στο μετρό του Λονδίνου: Γυναίκα βρέθηκε κάτω από το τρένο!

Φαίνεται πως την έσπρωξαν!

Χάος στο μετρό του Λονδίνου: Γυναίκα βρέθηκε κάτω από το τρένο!

​Αναταραχή προκλήθηκε στο μετρό του Λονδίνου, όταν λίγο μετά τις 8 το πρωί, μια γυναίκα έπεσε από το βαγόνι την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο τρένο στον σταθμό Clapham South.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα James Callen, μόλις το τρένο εισήλθε στην αποβάθρα, το πλήθος άρχισε να μετακινείται προς τα εμπρός προκειμένου να επιβιβαστεί και έσπρωξε τη γυναίκα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στις ράγες, κάτω ακριβώς από το τρένο.
«Ακούγονταν φοβερές φωνές από την ίδια, αλλά και από τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω της. Αποβιβαστήκαμε όλοι πολύ γρήγορα και επικράτησε χάος. Πολλοί άνθρωποι έκλαιγαν», προσθέτει ο ίδιος.
Πυροσβέστες και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, οι οποίοι για να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, σήκωσαν το βαγόνι στα χέρια! Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τραύματά της δεν απειλούν τη ζωή της.
Η κυκλοφορία του μετρό διεκόπη για μία ώρα μεταξύ των σταθμών Morden και Kensington. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτο, ενώ γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.
Οι επιβάτες κάνουν λόγο για «υπ��ρχειλισμένη» από κόσμο αποβάθρα, ωστόσο οι υπεύθυνοι του μετρό αρνούνται ότι το ατύχημα προκλήθηκε εξαιτίας αυτού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top