Βίντεο τζιχαντιστών: Παιδί εκτελεί «πράκτορα» της Μοσάντ!

Πρώτη δημοσίευση: 11/03/2015 00:00

Βίντεο τζιχαντιστών: Παιδί εκτελεί «πράκτορα» της Μοσάντ!

​Με μια σφαίρα στο κεφάλι ένα παιδί σκοτώνει έναν Άραβα Ισραηλινό που κατηγορήθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ, όπως δείχνει το νέο βίντεο φρίκης που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος.

Ντυμένος με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή των αιχμαλώτων του ΙΚ, ο Μουχάμαντ Σαϊντ Ισμαήλ Μουσάλαμ, στο βίντεο αφηγείται αρχικά ότι στρατολογήθηκε και εκπαιδεύτηκε από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και πως ο πατέρας του και ο μεγαλύτερος αδελφός του τον ενθάρρυναν.

Εν συνεχεία ο αιχμάλωτος μεταφέρεται έξω από το δωμάτιο που κρατούνταν, οδηγείται σ' ένα χωράφι.

Εκεί ένα αγόρι πυροβολεί τον Μουσάλαμ στο μέτωπο. Εκείνος καταρρέει, και το παιδί τον πυροβολεί άλλες τρεις φορές φωνάζοντας «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος), αναφέρει η Jerusalem Post.

Ένας άλλος τζιχαντιστής, μιλώντας γαλλικά λέει ότι το παιδί, που φορά στολή παραλλαγής, είναι ένα από "τα λιονταράκια του χαλιφάτου".

Ο τζιχαντιστής δείχνει στο βίντεο το ισραηλινό διαβατήριο του θύματος και στη συνέχεια απειλεί τους Ισραηλινούς, λέγοντας ότι το ΙΚ θα κατακτήσει την Ιερουσαλήμ. Επίσης στο βίντεο υπάρχει και ένας κατάλογος με ονόματα και φωτογραφίες ανδρών που χαρακτηρίζονται "πράκτορες του Ισραήλ".

Αξιωματούχοι των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας, είπαν ότι είναι ενήμεροι για το βίντεο, όμως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητά του.

isis_51.jpg

isis_17.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top