"Υπέροχα ατελής": Το βίντεο μιας 19χρονης για τις ανασφάλειες των γυναικών

Μιλά για την έλλειψη αυτοπεποίθησης που αισθάνονται τα νέα κορίτσια

"��πέροχα ατελής": Το βίντεο μιας 19χρονης για τις ανασφάλειες των γυναικών

Μια 19χρονη κοπέλα δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο ονόμασε «Υπέροχα Ατελής», για την έλλειψη αυτοπεποίθησης που αισθάνονται τα νέα κορίτσια.

Ο λόγος για την Juliana Lyons, που δηλώνει ότι έχει αρκετές ανασφάλειες με την εμφάνισή της και το σώμα της αλλά τελικά φτάνει στο συμπέρασμα ότι οι ατέλειές μας, μας κάνουν όμορφες και ξεχωριστές.

Η Juliana Lyons ανέβασε το βίντεο στο κανάλι της στο youtube όπου γράφει:

«Γεια σας! Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας! Αυτό το βίντεο αφορά τον εαυτό μου. Είμαι μια 19χρονη φοιτήτρια και αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια στη σκηνοθεσία, κινηματογράφηση και την επεξεργασία ενός φιλμ. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτό το βίντεο μαζί σας. Πιστεύω ότι αυτή η ιστορία μιλάει από μόνη της, αλλά θα ήθελα να θίξω την προσωπική μου ιστορία, τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει με την εικόνα του σώματος και την αυτοπεποίθηση.

Ελπίζω μέσα από αυτό το βίντεο, να επικοινωνήσω αυτό που πιστεύω και αυτό που συνήθως παραβλέπεται στη συζήτηση για τα πρότυπα ομορφιάς: κάθε κορίτσι, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφη τη βλέπουν οι άλλοι, μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα αυτοπεποίθησης».

Πράγματι, τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλονται, με τα αψεγάδιαστα μοντέλα, που πολλές φορές είναι παραπάνω από αδύνατα, επηρεάζουν συχνά τα νέα κορίτσια.

«Ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός άνθρωπος, αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά δεν υφίστανται στην πραγματικότητα, είναι πλασματικά και μας κάνουν να μειώνουμε τον εαυτό μας υποσυνείδητα δηλαδή και εμάς μας βάζουν σε μια τέτοια διαδικασία και τους άνδρες να πιστεύουν ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι έτσι.» αναφέρει στην κάμερα του Star μια γυναίκα.

«Ακόμα και οι ίδιες οι κοπέλες που βλέπουν τον εαυτό τους στις φωτογραφίες που έχει ρετουσαριστεί αισθάνονται ότι δεν μπορούν να το φτάσουν.» τονίζει η Λία Χακιάμη, σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top